C’est Moi Bruidsmode

Oh - Hey you!

Welkom bij C’est Moi Bruidsmode,

C’est Moi Bruidsmode in Bosschenhoofd Brabant

Sinds 2018 zijn wij verhuisd naar deze nieuwe locatie. In de bruidsmode wereld hebben wij ruim 40 jaar ervaring opgebouwd en meer dan 10.000 bruiden gekleed! Daardoor kunnen wij elke bruid persoonlijk adviseren en begeleiden in het kopen van de mooiste bruidsjurk. Wilt u 3 of 10 jurken passen? Wij hebben altijd 500 jurken in de winkel en nemen alle tijd voor u. Bijna altijd vindt de bruid haar droomjurk in onze collectie, met alle bijbehorende accessoires. Voor goedkope bruidsmode en een persoonlijk advies moet u bij C’est Moi Bruidsmode zijn.

Er zijn een aantal redenen meer om eens bij ons langs te gaan:
• 260m2 Bruidsambiance. Veel ruimte voor bruidsjurken, trouwpakken, schoenen en overige zaken.
• aparte merken van de Divina Sposa Groep met nu reeds de augustus collectie van volgend jaar.
• bruiden slagen voor rond de € 1000,- . Ook OUTLET en tot € 2.500,- trouwjurken.
• alle maten, maar ook grote maten (Curvy Collectie). Ruime collectie voor dames in blijde verwachting.
• alles wordt deskundig naar Uw wens, in eigen Atelier, vermaakt.
• wij werken op afspraak, zodat wij u de volledige aandacht kunnen geven. Wij zijn te bereiken onder nummer 06-228 333 73 .
• ook voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers, doopkleertjes, getuigen, ouders en familie is er een ruime collectie om aangekleed te worden.
• wij hebben ook in de collectie Gala jurken en heren kostuums.

Kijk op onze website om meer indruk te krijgen van wat wij allemaal te bieden hebben voor u!

FAQ

Ja, daar gaat onze voorkeur naar uit, zodat wij u alle tijd en aandacht kunnen geven om de droomjurk uit te zoeken. U kunt ons bereiken op 06 22 83 33 73. Wij zijn beschikbaar op maandag tot zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.

Uw verlanglijstje, een goed humeur en leuk gezelschap, wij verzorgen de rest.

Een pasafspraak is ten alle tijden vrijblijvend. Wij hebben een uitgebreide collectie en u heeft dus een grote kans van slagen, maar het blijft uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij adviseren niet al te veel mensen mee te nemen zodat we ons volledig kunnen richten op uw wensen. Het kiezen van een trouwjurk is een speciale en emotionele gelegenheid, wees daarom wel selectief bij wie u mee wilt nemen. Maximaal 4 personen inclusief bruid!

Als u uw droomjurk heeft gevonden mag u uiteraard daarvan foto’s maken. Echter dit is in overleg met onze leveranciers.

Ja, hier zijn kosten aan verbonden. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Eventuele extra’s zullen met u voorafgaand besproken worden.

Ja, dit is geen probleem. Wij leveren een ruime collectie uit voorraad en wij kunnen binnen een week de jurk voor u gereed hebben. Ook als u een jurk wilt bestellen is het mogelijk bij sommige leveranciers om de trouwjurk met spoed te bestellen.

Onze collectie reikt vanaf maat 34 tot en met maat 64.

Wij adviseren ongeveer 4 maanden voor de trouwdatum een jurk uit te zoeken en te bestellen.

3 weken voor het huwelijk komt u nog een keer bij ons langs, wij passen dan nog een keer de jurk en kijken of er eventueel nog laatste aanpassingen nodig zijn. Als u zwanger ben is dit twee weken van tevoren.

Bij ons moet je zijn voor

C’est Moi Bruidsmode

Pastoor Breugelstraat 59b
4744 AB Bosschenhoofd

+31 (0)6 – 22 83 33 73

Openingstijden

Ma: 10:00 – 17:00
Di:  10:00 – 17:00
Wo: 10:00 – 17:00
Do:  10:00 – 17:00
Vr:  10:00 – 17:00
Za:   10:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Wij zouden u aanraden om voor een afspraak te bellen

Eén reactie

  1. Lia was geweldig en echt goed geïnformeerd over jurken. Ze vroeg me van tevoren om foto’s te sturen van het type jurk dat ik wilde, en ze had jurken opzij gezet die pasten bij mijn idee van de perfecte jurk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.