Hartenvrouw Bruidsmode

Oh - Hey you!

Welkom bij Hartenvrouw Bruidsmode,

De prachtige jurken van say yes to the dress en four weddings kennen we allemaal. Bruidsjurken van duizenden euro’s inclusief een glas champagne en een prachtige service in de bruidswinkel. Het liefste wil iedereen deze ervaring zoals op televisie maar zonder het besteden van deze duizenden euro’s.

Die ervaring willen wij jou graag geven. Het ondersteunen in het maken van de juiste keuze voor jouw bruidsjurk. De keuze die je met jouw hart maakt. Bovendien leveren wij trouwjurken uit voorraad, dus de jurk kan je meteen mee nemen. Wij zijn Hartenvrouw bruidsmode in Almere en ons hart is toegewijd aan jouw droomjurk.

FAQ

Waarom wij?
 •  
  Ook op zondag en avonden afspraken mogelijk
 •  
  Nieuwe collectie & outlet collectie
 •  
  Inkoop en verkoop van 2e hands bruidsjurken
 •  
  Gezelligheid met appeltaart
 •  
  Meer dan 450 jurken op voorraad
 •  
  Zonder afspraak welkom op donderdag t/m zaterdag

Bij ons kun je terecht voor:

Bridalstar, Hervé Paris, Pronovias, Bianco Evento, Elyte, Jessie K, Brinkman, Très Chic en sinds kort hebben wij ook een collectie van “Say Yes to the Dress” Randy Fenoli.

Je vindt bij ons jurken vanaf 500,- De meeste bruiden kiezen een jurk van 1000-2000 euro. Onzde collectie gaat tot 2000+. Voordat we gaan passen bespreken we eerst jouw wensen en budget. Je krijgt nooit in de paskamer een jurk die boven je budget ligt.

Wij hebben alle maten in de winkel. Van petit tot plussize, van 36 tot 62. Er zijn 2 ruime paskamers met comfortabele zitjes er omheen. Je kunt heel erg privé trouwjurken passen, maar je kunt ook je beste vrienden en familie meenemen. We beginnen met appeltaart en een drankje.

Bij ons vind je bruidsjurken van:

Hartenvrouw Bruidsmode

Zoetelaarpassage 5

1315 AT Almere

Openingstijden

dinsdag             10:00-17:00
woensdag         10:00–17:00 donderdag        10:00 -17:00 vrijdag                10:00–17:00 zaterdag             10:00–17:00 zondag               op afspraak maandag          op afspraak

Eén reactie

 1. Bijzonder vriendelijk personeel, oprecht, meedenkend en getalenteerd. Deze vrouwen hebben echt oog voor wat ze doen maar stellen vooral hun hart aan je open. Betrekken de entourage bij het gesprek én stellen de bruid centraal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.