2suit trouwpak op maat

Oh - Hey you!

Welkom bij 2Suits,

2suit, de maatpakken specialist aan huis!
Zoekt u een mooi trouwpak, colbert, gilet, pantalon, mooi overhemd en zelfs nette schoenen op maat. U heeft de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsstoffen voor de juiste uitstraling. U kiest zelf alle details en style voor een uniek eindresultaat. Met het concept van 2suit is een pak met een perfecte pasvorm in een mooie kwaliteit betaalbaar.

Kenmerken

Sinds 1998 werkzaam geweest bij de betere pakkenwinkels in het hoge segment. Het maatwerk geïntroduceerd en geïntrigeerd bij The Society Shop. Opgeleid door de hoofdkleermakers van het merk Palzileri in Vicenza Italië.

Op afspraak bij u op locatie, op een datum en tijdstip dat u schikt.  Ook mogelijk in de avond of in het weekend.

Keuze uit een groot assortiment stoffen. Persoonlijke aandacht en advies. Makkelijk na te bestellen.

2suit, de maatpakken specialist aan huis! Zoekt u een mooi trouwpak, colbert, gilet, pantalon, mooi overhemd en zelfs nette schoenen op maat. U heeft de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsstoffen voor de juiste uitstraling. U kiest zelf alle details en style voor een uniek eindresultaat. Met het concept van 2suit is een pak met een perfecte pasvorm in een mooie kwaliteit betaalbaar.

2suit trouwpak op maat

Wim Sonneveldlaan 8
1948 AE Beverwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.