Babs Sanne

Oh - Hey you!

Welkom bij Babs Sanne,

Een speech met een lach en misschien een traan. Persoonlijk en liefdevol, helemaal op maat én ingespeeld op al jullie wensen. Klinkt dit als dé ideale ceremonie? Zoek dan niet verder! Als trouwambtenaar zal ik er alles aan doen om jullie moment uniek te maken. Of het nu gaat om een wettelijk of ceremonieel huwelijk, op het strand of in de kerk. Niks is mij te gek! Ik ben gek op liefdesfeestjes, pas mij graag aan en zal er alles aan doen om een glimlach op jullie gezicht te laten verschijnen.

Ik vind het super bijzonder om dit “werk” te mogen doen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hopelijk spreken wij elkaar snel.

Bij mij moet je zijn voor

Babs Sanne

Oppenheimplein 7E
Utrecht 3551 BN

Informatie aanvragen

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.