Bastiaan Trouwoldtimers Trouwvervoer

Bastiaan Trouwoldtimers Trouwvervoer

Oh - Hey you!

Welkom bij Bastiaan Trouwoldtimers,

Graag vervoer ik jullie in een van mijn Trouwoldtimers op jullie Trouwdag! Het zijn echt hele romantische en stoere modellen gemaakt in Parijs “de Stad van de Liefde” De fabriek van de familie Citroen stond vlak naast de Eifeltoren.

De van oorsprong Nederlandse Familie Citroen vroeg de Italiaanse kunstenaar Flaminio Bertoni om het model te ontwerpen in Art-Deco stijl, met de grill in de vorm van een hart.

Vervoer tijdens de trouwdag met een oldtimer auto heeft niet alleen visueel maar ook praktisch effect. Je hebt sowieso vervoer nodig voor een bruiloft met meer locaties, dus een auto met chauffeur huren is een prima oplossing.  Als de auto voor de ceremonie of daarna beschikbaar is, kun je deze gebruiken om te fotograferen wat fantastische herinneringen oproept als jullie weer eens de trouwfoto´s bekijken!

Aanbieding:

een Trouwoldtimer voor 4 uur mét chauffeur en een bloemstuk op de auto start vanaf 295 euro.
De voorrijkosten zijn afhankelijk van de afstand naar de garage.

FAQ

De verhuur is Trouwauto met chauffeur en bloemstuk op de Trouwauto

De Traction Avant is een heel ruime auto. Bruidskinderen kunnen altijd mee. De langere – stretched- auto’s kunnen meerdere volwassenen vervoeren.

Ja. Lees de reviews op onze website of check Google – reviews.

Bastiaan Trouwoldtimers Trouwvervoer

Klampenmeet 17, 3245 DC Sommelsdijk

Openingstijden

6 Dagen in de week van 9 uur tot 21 uur
Vul het contactformuliertje op deze pagina in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.