Beautanica | Locatie

Beautanica | Locatie

beautanica feestlocatie bruiloft weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Beautanica,

Zijn jullie op zoek naar een ‘stadse’ bruiloftslocatie? Zie je de trouwfoto’s al voor je op de Peperbus, bij de Sassenpoort of Van Nahuys fontein? Beautanica is de perfecte locatie voor jullie toast, receptie, borrel, diner en/of feestavond in hartje Zwolle. Op loopafstand van de Schepenzaal, het Academiehuis en vele andere trouwzalen/kerken.

We beschikken over een prachtige ruimte die volledig in botanische sferen is ingericht. In het midden onze prachtige boom en achterin een enorme greenwall gevuld met bloemen maken dat jullie gasten versteld zullen staan. Mocht het weer het toelaten is ook ons unieke terras onder de Peperbus een fijne plek om te verblijven.

Onze locatie is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 200 personen. mogelijkheden zijn groot en worden volledig naar jullie wens vormgegeven op het gebied van styling, gastvrijheid en natuurlijk het eten en drinken. Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie droom-dag op maat te vormen.

Beautanica | Locatie

Ossenmarkt 9
Zwolle 8011MR

Openingstijden

Woensdag 16:00 – 00:00
Donderdag 16:00 – 00:00
Vrijdag 15:00 – 01:00
Zaterdag 15:00 – 01:00
Zondag 15:00 – 23:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.