Brigitte Make-up Artist highlighting your natural beauty

Brigitte Make-up Artist highlighting your natural beauty

Oh - Hey you!

Welkom bij Brigitte Make-up Artist,

Brigitte Make-up Artist is een enthousiaste beautician met een passie voor bruiden.

Mijn naam is Brigitte Boerland en ik ben make-up artist. Samen met mijn vriend Stefan woon ik in Moordrecht. Al van jongs af aan hield ik van make-up. Daarom heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken!

Brigitte in een notendop: Ik ben extravert, enthousiast en leg makkelijk en snel contact met mensen. In samenwerkingen vind ik het belangrijk dat de sfeer goed is en zorg ik dat ik in overleg altijd tot het beste resultaat kom. Daarnaast ben ik heel ondernemend, nieuwsgierig en heb ik allerlei uiteenlopende hobby’s, van musical tot bullet journal.

Fotoshoots, theaterproducties en runway shows heb ik inmiddels al veel mogen doen. Hier haal ik ontzettend veel energie uit. Ik vind het heel belangrijk om, naast geweldige make-up te zetten, vooral ook het model zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Als model straal je het immers uit als je je ook goed voelt!

Dit heeft me geen windeieren gelegd: in het eerste jaar dat ik hiermee bezig ben was ik gelijk finalist bij de Talent Awards georganiseerd door de Make-up Awards!

Naast shoots en shows zou ik in de toekomst me graag bezighouden met bruiloften, televisie- en filmproducties en allerlei andere specialisaties. Het is voor mij de afwisseling, de creativiteit en vooral het sociale contact wat dit tot een fantastisch vak maakt!

Brigitte Make-up Artist highlighting your natural beauty

Dokter van Westendorplaan 12
2841 CC Moordrecht

 06 – 454 021 15

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here