Brigitte Make-up Artist highlighting your natural beauty

Brigitte Make-up Artist highlighting your natural beauty

Oh - Hey you!

Welkom bij Brigitte Make-up Artist,

Brigitte Make-up Artist is een enthousiaste beautician met een passie voor bruiden.

Mijn naam is Brigitte Boerland en ik ben make-up artist. Samen met mijn vriend Stefan woon ik in Moordrecht. Al van jongs af aan hield ik van make-up. Daarom heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken!

Brigitte in een notendop: Ik ben extravert, enthousiast en leg makkelijk en snel contact met mensen. In samenwerkingen vind ik het belangrijk dat de sfeer goed is en zorg ik dat ik in overleg altijd tot het beste resultaat kom. Daarnaast ben ik heel ondernemend, nieuwsgierig en heb ik allerlei uiteenlopende hobby’s, van musical tot bullet journal.

Fotoshoots, theaterproducties en runway shows heb ik inmiddels al veel mogen doen. Hier haal ik ontzettend veel energie uit. Ik vind het heel belangrijk om, naast geweldige make-up te zetten, vooral ook het model zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Als model straal je het immers uit als je je ook goed voelt!

Dit heeft me geen windeieren gelegd: in het eerste jaar dat ik hiermee bezig ben was ik gelijk finalist bij de Talent Awards georganiseerd door de Make-up Awards!

Naast shoots en shows zou ik in de toekomst me graag bezighouden met bruiloften, televisie- en filmproducties en allerlei andere specialisaties. Het is voor mij de afwisseling, de creativiteit en vooral het sociale contact wat dit tot een fantastisch vak maakt!

Brigitte Make-up Artist highlighting your natural beauty

Dokter van Westendorplaan 12
2841 CC Moordrecht

 06 – 454 021 15

3 reacties

  1. Mooi werk
    Ik heb een goeie ervaring gekregen door met Brigitte samen te werken. Ze is heel lief, zorgzaam en zorgde ervoor om een look te creëren die ik leuk vond. Op de bruiloft was ze op tijd en zeer professioneel. Ze maakte de ervaring van make-up erg leuk. Ze heeft geweldig werk geleverd.

  2. geweldig!
    Ik vond het enorm leuk om te werken met Brigitte. We ontmoetten elkaar in januari toen ik nog bezig was met het uitzoeken van de stijl die ik graag zou willen hebben. Ik heb haar foto’s/enkele ideeën laten zien die ik had en ze heeft ze uitgevoerd en zelfs suggesties gegeven. Ik kijk ernaar uit om weer mijn make-up door haar te laten doen als ik een feest heb.

  3. Brigitte is geweldig!! Ze is zeer getalenteerd. Ze deed mijn make up voor mijn bruiloft. Het was absoluut perfect tot het einde van het feest. Iedereen gaf me complimentjes over mijn make up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.