Briljant Wedding

Briljant Wedding

briljant wedding door kiki van dijk weddingplanner weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Briljant Wedding,

Briljant Wedding, van een briljante bruiloft tot het briljantje in de trouwring.

Ik ben Kiki. Weddingplanner, ceremoniemeester, stylist en bovenal trotse eigenaresse van mijn bedrijf Briljant Wedding. Ik sta voor jullie klaar om alles te regelen precies zoals jullie dat willen. Van de styling, tot de volledige planning van de bruiloft, of alleen het ceremoniemeesterschap. Of alles! Het is voor mij echt van belang dat jullie dag precies verloopt en georganiseerd wordt zoals jullie dat willen.

Mijn passie is echt het plannen. Ik ben sinds kleins af aan dan ook heel organisatorisch. Van een kleine verjaardagsborrel maakten ik altijd een groot feest. Ik sta ook bekend om altijd een reden te zoeken om een feestje te organiseren:) En nu plan ik ook een bruiloft met onwijs veel plezier en enthousiasme.

Met mijn bedrijf kan ik het geluk niet op. Wat heb ik een plezier en liefde voor dit vak. De trouwwereld is werkelijk fantastisch! En dit wil ik graag met jullie delen.

FAQ

Briljant Wedding is persoonlijk en houd van contact. Het aller belangrijkste is dat jullie je vrij voelen om te vragen en te zeggen wat jullie willen! Door persoonlijk contact wordt dit ijs gebroken.

Een weddingplanner ontzorgt je met alle organisatie. Op de dag zelf, maar ook er voor. Daarnaast is het zeker mogelijk om zelf te organiseren waar Briljant Wedding dan de ondersteunende factor is.

Bij ons moet je zijn voor

Briljant Wedding

oranjestraat 112
Haarlem 2013 VJ

Openingstijden

Briljant Wedding wil te allen tijde voor jullie klaar staan. Dus aarzel niet om een bericht te sturen! Vul het contactformuliertje op deze pagina in en ik neem zsm contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.