Brilliant Events | Bruiloft DJ

Brilliant Events | Bruiloft DJ

brilliant events bruiloft dj bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Brilliant Events,

Bruiloft dj, feest dj of allround dj gezocht?

Brilliant Events staat garant voor avondvullend entertainment op een unieke manier. Al jaren lang zijn onze DJ’s gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, horecagelegenheden & evenementen door heel Nederland.

Bij Brilliant Events verzorgen wij graag een totaalpakket inclusief licht, geluid, DJ & eventueel extra entertainment voor uw event. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor slechts een van onze diensten. Het voordeel van ee bruiloft DJ is dat deze multi inzetbaar is en tegelijkertijd ook een allround DJ is. Zo kan het zijn dat een veelgeboekte Trouw DJ of Bruiloft DJ niet eens de meeste boekingen heeft in bruiloften maar ook op bedrijfsfeesten, verjaardagen of andere evenementen en locatie staat.

FAQ

Brilliant Events heeft jarenlange ervaring in Drive-in Shows, het faciliteren van DJ’s en artiesten maar ook het verzorgen van licht en geluid voor o.a. trouwceremonie’s en bedrijfsevenementen. Om alles zo vlekkenloos te laten verlopen, hebben wij hiervoor een stappenplan ontwikkeld die bestaat uit een 4-tal stappen:

  • Stap 1: Jullie vraag in kaart brengen
  • Stap 2: Een offerte op maat maken
  • Stap 3: Akkoord vanuit jullie zijde
  • Stap 4: Vragenlijst toesturen voor detailinformatie

Met een floorfiller wordt iedereen als een magneet naar de dansvloer getrokken. Een goed refrein, een lekkere beat, tijdloze nummers met een positieve tekst die passen in de sfeer van het feest. Succes gegarandeerd.

Altijd een beschikbare (Bruiloft) DJ uit ons eigen DJ team

The floor is all yours! Jullie zorgen ervoor dat wij de muziekkeuze weten. Exact het nummer waarop je de romantische of sexy openingsdans hebt geleerd. Off you go!

Bij ons moet je zijn voor

Brilliant Events | Bruiloft DJ

Ericastraat 6
5482WR Schijndel

Openingstijden

Onze mailbox staat altijd aan. We maken een afspraak op het gewenste moment.

2 reacties

  1. wat een top bedrijf niks is te moeilijk en alles kan de dansvloer is niet leeg geweest 1 woord geweldig ! zeker een aanrader wat een geweldige bruiloft hebben we gehad door brilliant events !!!

  2. Ze hielden iedereen de hele nacht op de dansvloer. Ik had een paar mensen die me vertelden hoe leuk de muziek was en hoe mooi de lichten waren. DJ werkte moeiteloos met ons samen toen we de bruiloft jammer genoeg moesten uitstellen. We hadden allemaal een geweldige tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.