Bruidsgalerie Très Jolie

Bruidsgalerie Très Jolie

Oh - Hey you!

Welkom bij Très Jolie,

Bruidsgalerie Tres Jolie, een jong bedrijf dat zich helemaal inleeft in de bruid van nu! Houd je van vintage, romantisch of meer van modern / trendy, Bij Bruidsgalerie Tres Jolie heb je een keuze uit alle stijlen. We zijn te vinden in het centrum van Etten-Leur.

Graag tot ziens.

FAQ

Plan genoeg tijd in voor een eerste pasafspraak, het neemt bij ons een ochtend of (bijna) middag in beslag.

Wij hebben alles in huis voor een geslaagde pasafspraak: schoenen, lingerie, haaraccessoires, sierraden en natuurlijk koffie en thee.

Welke lingerie en schoenen je gaat dragen hangt af van de japon die je uitzoekt; wij hebben ruim keus in schoenen, lingerie en accessoires in de winkel.

Je mag gerust make up dragen bij je afspraken, wij gebruiken technieken bij het aantrekken van de jurken zodat de make up niet in de japon komt.

Als je van plan bent om veel af te vallen of je hebt een kinderwens voor binnenkort? Geef het ons door bij je eerste afspraak, dan kunnen we hier rekening mee houden en hebben we geen problemen bij het afpassen.

In ons eigen atelier wordt de bruidsjapon helemaal op jouw afgespeld en vermaakt. Denk bijvoorbeeld aan veelvoorkomende atelierwerkzaamheden zoals; het inkorten van de japon, het innemen of uitleggen van de zijnaden. Voor deze standaard aanpassingen vragen we een vastgesteld bedrag. Uiteraard zijn de mogelijkheden heel breed zoals mouwtje korter maken, of juist een mouwtje er in, bruidsmeisjes jurkje….kortom wij zorgen tegen meerprijs (coupeusekosten) dat alles helemaal naar jouw wens wordt gemaakt.

Neem gerust mee wie je er graag bij wilt hebben. Bij het passen van de japon draait alles om jouw smaak en wensen. Hoe meer mensen je meeneemt, hoe meer meningen je zult krijgen. Wees jezelf daar van bewust in de keuze van je gezelschap. Momenteel hanteren we een maximaal aantal personen i.v.m. de maatregelen. Dat verschilt per periode dus vraag de mogelijkheden na voorafgaande de pasafspraak.

Het reinigen van de japon kun je het beste aan experts overlaten, wij reinigen graag de japon voor je en strijken de japon dan ook weer mooi op.

Jazeker! Elke bruid krijgt bij aankoop een stukje stof mee in de juiste kleur, dan kan de bruidegom/partner hier passende kleding bij uitzoeken.

Gemiddeld gezien plannen we de 1e doorpas afspraak, waarbij de coupeuse jouw jurk aanmeet, 8 tot 10 weken voor de bruiloft. Let op: de 1e doorpas afspraak plannen we niet in op zaterdagen.

Zoals bij iedere bruidswinkel die is aangesloten bij CBW erkend (branchevereniging INretail) vragen wij onze klanten om een aanbetaling. De CBW erkende voorwaarden geven zekerheid aan onze klanten. Deze voorwaarden ontvang je bij aankoop van jouw droomjurk.

De lastigste vlekken voor in je Bruidsjapon zijn; jus”d orange, rode wijn, koffie, thee en soep…. Gelukkig hebben wij een wondermiddel om de vlekken te reinigen.

Bruidsgalerie Très Jolie

Bisschopsmolenstraat 110
4876 AR Etten-Leur

076 – 532 88 20

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   09:30 – 17:30
Wo: 09:30 – 17:30
Do:  09:30 – 17:30
Vr:   09:30 – 17:30
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.