Confetti en Kant | Weddingplanner

Confetti en Kant | Weddingplanner

confetti en kant weddingplanner bij weddingfair bruidsbeurs

Oh - Hey you!

Confetti & Kant, weddingplanner….

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Janine Douwes en buiten mijn werk als office manager ben ik begonnen met Confetti & Kant, een droom die uitkomt. Ik wil graag bruidsparen de dag van hun leven bezorgen als weddingplanner.

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, je wilt dan ook dat alles in de puntjes geregeld is, uiteraard binnen je eigen budget en op de manier zoals jij het wilt. Ik kan jullie helpen alles zo te plannen dat de dag verloopt zoals jullie dat willen. Ik vind het leuk om te zoeken naar bijzondere locaties/vervoer etc., mooi maar net even anders. Dit zie je ook terug in mijn logo, geen roze, geen pastel;

…..net even anders.

Bij ons moet je zijn voor

Confetti en Kant | Weddingplanner

Hobbemaweg 28
Eelde 9761HM

Info of afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen. Ik neem z.s.m. contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.