De Vlerk Amphitours | Huwelijksbootje

De Vlerk Amphitours | Huwelijksbootje

de vlerk amphitours huwelijksbootje bij weddingfair trouwbeurzen

Oh - Hey you!

Welkom bij de Vlerk Amphitours,

RIJDT DAAR NU EEN BOOT OF VAART ER EEN AUTO?

Even snel boodschappen doen is er met deze amfibie-auto niet bij, voor iedereen die wil weten wat dit voor een auto is en of die echt kan varen moet ik de tijd nemen. Hij is dan ook veel te leuk om alleen van te genieten. Vandaar dat de Corazon te huur is om bijzondere gebeurtenissen nog specialer te maken.

JULLIE HUWELIJKSBOOTJE STAAT VOOR DE DEUR

Je liefde bezegelen met een huwelijk is een hoogtepunt in je leven. Op deze dag is alles bijzonder, deze amfibie-auto maakt het nog specialer.

Of het nu bij het stadhuis of bij de feestzaal is, je familie en vrienden zullen verrast opkijken als jullie vanuit het water het land oprijden. Een tochtje op het water kan ook even een rustmoment voor jullie samen vormen tussen het formele en het feestelijke deel van jullie trouwdag.

Vandaar dat de Corazon te huur is om bijzondere gebeurtenissen nog specialer te maken.

De Vlerk Amphitours | Huwelijksbootje

Opaalstraat 232
6534 XP Nijmegen

Afspraak maken

Vul het formuliertje hiernaast in en ik neem contact op voor een afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.