Elira by Selsela Bruidsmode

Elira by Selsela Bruidsmode

elia by seslsela couture bruidsmode bij weddingfair haarlem

Oh - Hey you!

Welkom bij Bruidsmodezaak Elira by Selsela in Haarlem,

Ontdek de magie van een op maat gemaakte trouwjurk die perfect past bij jouw persoonlijkheid, lichaamsvorm en visie!

Bij Elira by Selsela bieden we een unieke ervaring waarbij jouw droomjurk tot leven komt! Met onze op maat gemaakte trouwjurken en Persoonlijke service zorgen we ervoor dat jouw speciale dag nog specialer wordt. Of je nu gaat voor een klassieke jurk, modern, of iets daartussenin, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.
Maar daar stopt het niet! Ook voor de bruidegom hebben wij iets bijzonders! Onze heren pakken zijn perfect afgestemd op jouw stijl en persoonlijkheid, zodat jullie als stralend paar voor het altaar verschijnen.

Bezoek onze stand op de trouwbeurs en laat je inspireren door onze prachtige collectie. Maak kennis met ons team van ervaren professionals die er alles aan zullen doen om jouw trouwdromen waar te maken.
Een afspraak maken kan natuurlijk ook! Verheug je alvast op een super leuke passessie!

Elira by Selsela Bruidsmode

Generaal Cronjestraat 4, Haarlem, Netherlands, 2021 JH

Openingstijden

We zijn open wanneer jij dat wilt.Om een afspraak te maken vul je s.v.p. het contactformulier in op deze pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.