Enjoy Cakes | Bruidstaarten en zoete lekkernijen

Oh - Hey you!

Welkom bij Enjoy Cakes,

Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk- wáánzinnig lekker, dat zijn de bruidstaarten van Enjoy-cakes. Sinds 2013 gevestigd aan de Voorstraat te Spijkenisse. Ik ontwerp samen met mijn team bruidstaarten waar je als bruidspaar van droomt.

We zijn op de hoogte van de laatste trends, de producten zijn kakelvers, van ambachtelijke kwaliteit en om-je-vingers-bij-op-te-eten zo lekker. We staan bekend om onze service en begeleiding. Vanaf het kiezen van een bruidstaart tot aan de levering, overal wordt aan gedacht zodat jullie zorgeloos kunnen genieten. Het bestellen van een bruidstaart moet een feestje zijn.

Vanaf het moment dat jullie hier binnen stappen om te komen proeven. Ook voor dieetwensen zijn wij flexibel. Zo zijn wij gespecialiseerd in Glutenvrij, lactosevrij en vegan taarten. Zo kan iedereen genieten van iets lekkers!

Enjoy Cakes | Bruidstaarten en zoete lekkernijen

Voorstraat 45, 3201 BA Spijkenisse

Openingstijden

Ma: 10:00 – 17:00
Di:   09:00 – 17:00
Wo: 09:00– 17:00
Do:  09:00– 17:00
Vr:  09:00 – 17:00
Za:  09:00– 17:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.