FissaFiets | Mobiele DJ

Oh - Hey you!

Welkom bij FissaFiets

Met de FissaFiets maak je jouw feest nog origineler ! Een Bruiloft, buurtfeest, tuinfeest, verjaardag, binnen, buiten ( binnen en buiten), een bijzondere locatie? Het kan ons niet gek genoeg! We kunnen de djbakfiets onder andere aanpassen aan een thema, extra disco lampen, bellen, rook, muziekstijlen kunnen op aanvraag, dj’s kunnen aan veel verzoeken voldoen, Hoe gaan we jou bezoek verrassen ?

Bruiloft met DJ bakfiets

De DJ-bakfiets is perfect voor een bruiloft! Eerst rollen we de Fissafiets naar de ceremonie ( met microfoon en eventueel een scherm), dan rollen we naar de borrel waar de felicitaties plaatsvinden, ( en als het lekker weer is rollen we de DJFIETS naar buiten ) , daarna weer naar binnen waar het diner plaatvindt voor een mooie achtergrond met rustige muziek en daarna fietsen we de DJBAKFIETS de feestzaal in ! Waar we al een aantal discolampen, rookmachines en lasers hebben klaarstaan!

 

FissaFiets | Mobiele DJ

Sint Hubertusstraat 10, hal 2
6531 LB Nijmegen

Meer info?!

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.