Fletcher Trouwen

Welkom bij Fletcher Trouwen!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Het plannen van jullie droombruiloft kan nu beginnen. De eerste stap is vaak de zoektocht naar jullie trouwlocatie. Naast praktische zaken wil je natuurlijk ook dat de locatie past bij het plaatje wat jullie voor ogen hebben en hier komt nogal wat bij kijken. Met meer dan 50 trouw- en feestlocaties biedt Fletcher Hotels altijd een locatie die bij jullie past.

Onze locaties

Ja, we hebben echt mooie trouwlocaties! Bij het trouwen in een hotel denk je misschien al snel aan een saai gebouw maar niets is minder waar. Je hoeft bij trouwen in een hotel zeker geen compromissen te sluiten op de uitstraling van de locatie. Van historische kastelen tot een moderne beachclub, alles is mogelijk. Naast dat wij verschillende officiële trouwlocaties aanbieden is er op de locatie zelf ook veel mogelijk. Een huwelijk buiten in de natuur met veel gasten, een intieme ceremonie in een kapel met een uitbundig trouwfeest of een culinair diner bij een restaurant met Michelinster.

Omdat de trouwlocaties van Fletcher hotels officiële Trouwlocaties zijn, kunnen jullie de hele dag bij ons plannen. Je hoeft dus niet ook nog naar de gemeente voor het tekenen van de trouwakte. Van ceremonie tot feest en overnachting, wij regelen graag jullie gehele droomdag op één locatie.

Bekijk nu al onze trouw- en feestlocaties!

Het team

Als enige hotelketen van Nederland heeft Fletcher Hotels haar eigen Business Unit, Fletcher Trouwen. Een team bestaande uit 4 enthousiaste trouwspecialisten zorgt ervoor dat iedere trouwlocatie weet hoe ze jullie perfecte dag moeten realiseren. Met de expertise en ervaring die wij te bieden hebben, ondersteunen wij de trouwlocaties met alles. Van het regelen van de juiste decoratie tot het meelopen op de vloer. Niets is voor ons te gek!

Met wie hebben jullie contact?

Met meer dan 50 locaties is het voor ons te veel om met jullie allemaal persoonlijk te spreken, al lijkt ons dat natuurlijk heel leuk! Jullie hebben dan ook direct contact met het hotel waar jullie wellicht willen gaan trouwen. De trouwspecialist van de locatie komt graag met jullie in contact om jullie rond te leiden op de locatie en al jullie wensen te bespreken. Zij weten precies wat er mogelijk is en denken met jullie mee om jullie perfecte trouwdag te realiseren. Bekijk dus snel al onze locaties en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om met de locatie in contact te komen!

Zijn jullie na de bezichtiging nog enthousiaster? Dan kan het echte werk beginnen. De trouwspecialist van jullie locatie houdt nauw contact met jullie om al jullie wensen werkelijkheid te maken. Voor ons is persoonlijk contact heel belangrijk, geen enkele bruiloft is hetzelfde en alle bruiloften moeten perfect zijn. Samen met jullie wordt er een draaiboek opgesteld van de dag, zodat jullie er zeker van zijn dat alles vlekkeloos verloopt. Ook de aankleding van jullie dag kunnen we uit handen nemen. Veel locaties hebben backdrops, linnen doeken, kaarsen en nog veel meer om de locatie een finishing touch te geven. Is dit niet op de locatie aanwezig, of past het niet bij jullie stijl? Dan huren we de decoratie graag voor jullie in. Jullie trouwspecialist staat altijd voor jullie klaar, zij doen alles voor the perfect wedding. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.