Guido Nobel Pianist & DJ

Guido Nobel Pianist & DJ

Oh - Hey you!

Welkom bij DJ en Pianist Guido Nobel,

Stel: je organiseert een receptie of een informeel diner voor je vrienden, familie, of andere relaties. Zakelijk, verjaardag, jubileum, of voor jullie huwelijk.
Op de achtergrond klinkt relaxte, herkenbare livemuziek. Iedereen kan elkaar uitstekend verstaan en toch voegt het pianospel overduidelijk een extra dimensie toe aan de sfeer.

Jij en je gasten krijgen een ‘muzikale menukaart’ en degenen die het leuk vinden, vragen hiermee verzoeknummers aan bij de pianist.

Guido Nobel Pianist & DJ

Clemmergulden 2
8253 DG Dronten

Openingstijden

Ma: 11:00 – 17:30
Di:   09:30 – 17:30
Wo: 09:30 – 17:30
Do:  09:30 – 17:30
Vr:   09:30 – 17:30
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   gesloten
koopzondag 1e zondag van de maand

12 reacties

 1. Top DJ, 12,5 jarig huwelijk!
  Guido, ontzettend bedankt voor jou aandeel aan ons feestje! Jij wist er een avond van te maken met een goudenrandje!! Het contact vooraf hebben wij als heel persoonlijk ervaren. En op de avond zelf wederom met veel flexibiliteit vanuit jou kant. Samen met onze gasten hebben wij volop genoten hoe jij er met jou DJ muziek een topfeest van wist te maken!!! Echt een aanrader.

 2. Twijfel niet langer en book Guido!!
  Guido is echt de meest fantastische pianist én DJ die je je maar voor je bruiloft kunt wensen! Twijfel je nog? Gewoon doen! Wij hebben zulk enorm fijn contact gehad met Guido. Van tevoren is hij heel erg betrokken, denkt hij goed mee en het is gewoon een hele gezellige kerel! Hij speelt de sterren van de hemel en dankzij Guido hebben wij echt een topbruiloft gehad. Iedereen was vol lof over zijn toffe combinatie van piano spelen en DJ’en, dat maakte onze bruiloft écht uniek! Guido, mega bedankt 😀

 3. Enorm genoten!
  Wij waren op zoek naar een pianist en voor later op de avond een DJ. Toen kwamen we uit bij Guido en daar hebben we zeker geen spijt van gehad. We hebben een super mooie feestavond gehad op onze bruiloft. Guido communiceert goed, vraagt goed door naar je wensen en weet heel goed in te spelen op de gasten. De gasten konden ook verzoeknummers indienen wat zorgt voor een leuke interactie, werkte erg goed! Daarnaast is Guido een zeer vriendelijk persoon en goed bereikbaar. Echt een aanrader dus! We hebben vanuit onze gasten ook veel positieve reacties mogen ontvangen.

 4. Guido is een aanwinst voor je bruiloft!
  Wij hebben voor Guido gekozen omdat we zowel een pianist als DJ wilden en hem op een ander feest hadden zien spelen/draaien. Tijdens corona en alle keren dat we onze bruiloft moesten uitstellen, was Guido super flexibel en communicatief. Hij is ook gewoon een hele fijne man om mee te praten en begrijpt goed wat je wilt en bedoelt. Door middel van een uitgebreide vragenlijst (en een aantal gesprekken) kwamen we overeen wat voor feest we wilden en het werd fan-tas-tisch! Hij kreeg iedereen (inclusief mijn vader die nog nóóit heeft gedanst, en mijn oom in een rolstoel) de dansvloer op.
  We hebben veel complimenten gekregen over de muziek op ons huwelijksfeest en zouden iedereen aanraden Guido te boeken (voor piano, DJ, of beide!). Guido bedankt!

 5. De juiste sfeer
  Guido is een aanwinst voor je bruiloft. Tijdens de hele dag heeft hij ons muzikaal begeleid. Overdag en tijdens ons diner op zijn mooie piano en ‘s avonds als DJ. De voetjes gingen lekker van de vloer, dus dat kunnen we alleen maar zeer geslaagd noemen!

 6. Fantastisch!! 🙂
  Guido is absoluut geweldig! Hij was behulpzaam, attent en begreep onze visie voor de huwelijksreceptie! Al onze gasten genoten van zijn muziek en energie. We zouden hem in de toekomst zeker weer hebben voor een ander evenement.

 7. PERFECT!
  Guido was de perfecte DJ voor ons huwelijksfeest! Allereerst luisterde en begreep hij onze wensen perfect en speelde hij die avond al onze favoriete muziek. Hij begon de avond met het spelen van zijn prachtige witte piano voor onze gasten. En daarna trapte hij het feest af met de openingsdans muziek en draaide de rest van de avond een geweldige DJ-set. Guido mixte moeiteloos allerlei stijlen: classic rock, pop, latin, 90’s favorieten en zelfs wat Bollywood (op speciaal verzoek)! De geluidskwaliteit en het volume waren absoluut perfect, we hoefden niet één keer te schreeuwen om elkaar te verstaan gedurende het feest. En tegelijkertijd was de muziek en de energie de hele avond top: de dansvloer was nooit leeg 😉 We raden Guido dan ook van harte aan en hopen dat jullie ook een fantastische ervaring met hem als DJ hebben!

 8. Guido is een topper! Hij kan prachtig op zijn (witte) vleugel spelen en is ook in staat om als DJ een mooi feestje te bouwen! Echt van 2 markten thuis. Verder is het gewoon en leuke kerel die gewoon regelt wat afgesproken is. Ons feest was geweldig en daar heeft Guido een belangrijke rol in gespeeld! Een dikke 10 voor hem, echt! Groet WE!

 9. Top pianist en DJ!
  Wij hebben Guido ontmoet op een bruidsbeurs in Arnhem. Wij waren gelijk onder de indruk van zijn pianospel op zijn witte vleugel. Hij vroeg ons op de beurs of hij een liedje mocht spelen voor ons. Dit liedje kende hij nog niet. Nadat hij het liedje op de telefoon had gehoord speelde hij zo al het begin van het liedje. Dat vonden wij zo mooi en knap! Tijdens onze ceremonie heeft Guido op zijn witte vleugel een aantal prachtige nummer gespeeld die hij nog niet in zijn repertoire had. Hij heeft tijdens de ceremonie mijn zusjes op de piano begeleid. Vooraf heeft hij een demo opgenomen waar zij mee konden oefenen. Na de ceremonie (die binnen plaats vond) verplaatste hij zijn apparatuur en de piano naar buiten voor het feest gedeelte. Daar ging hij over als DJ. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en favoriete nummers! Wij raden Guido zeker aan!!”

 10. Ceremonie
  Guido heeft bij ons opgetreden tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Dit was in één woord: Geweldig!!. Hij heeft een grote diversiteit in zijn muziek en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ons sprak de persoonlijke benadering aan in combinatie met de mooie pianomuziek. In verband met corona-maatregelen heeft het optreden tijdens het feest helaas geen doorgang kunnen vinden, maar hier keken wij ook zeker naar uit.

 11. Aanrader!
  Guido is een aanwinst voor je trouwdag! Hij is fijn in de omgang en denkt goed met je mee! Wat betreft muziek is echt alles mogelijk. Door zijn combinatie van piano en DJ is hij voor de hele avond inzetbaar! Hij zorgt ervoor dat je een echt knalfeest krijgt en betrekt je gasten op leuke wijze bij je feest! Niet twijfelen gewoon boeken! Je krijgt genoeg tijd om je wensen met hem te bespreken. Aanrader dus!

 12. wij vinden Guido Geweldig!! geweldige comunnicatie en heel duidelijk geweldige leuke muziek en niks is teveel voor hem! guido heeft op onze avond een onvergetelijke sfeer neergezet! Hij is echt GE-WEL-DIG! (Gasten waren ook allemaal erg enthousiast over Guido!) wij raden Guido zeker aan!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here