Guido Nobel Pianist & DJ

Guido Nobel Pianist & DJ

Oh - Hey you!

Welkom bij DJ en Pianist Guido Nobel,

Stel: je organiseert een receptie of een informeel diner voor je vrienden, familie, of andere relaties. Zakelijk, verjaardag, jubileum, of voor jullie huwelijk.
Op de achtergrond klinkt relaxte, herkenbare livemuziek. Iedereen kan elkaar uitstekend verstaan en toch voegt het pianospel overduidelijk een extra dimensie toe aan de sfeer.

Jij en je gasten krijgen een ‘muzikale menukaart’ en degenen die het leuk vinden, vragen hiermee verzoeknummers aan bij de pianist.

Guido Nobel Pianist & DJ

Clemmergulden 2
8253 DG Dronten

Openingstijden

Ma: 11:00 – 17:30
Di:   09:30 – 17:30
Wo: 09:30 – 17:30
Do:  09:30 – 17:30
Vr:   09:30 – 17:30
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   gesloten
koopzondag 1e zondag van de maand

4 reacties

  1. Top pianist en DJ!
    Wij hebben Guido ontmoet op een bruidsbeurs in Arnhem. Wij waren gelijk onder de indruk van zijn pianospel op zijn witte vleugel. Hij vroeg ons op de beurs of hij een liedje mocht spelen voor ons. Dit liedje kende hij nog niet. Nadat hij het liedje op de telefoon had gehoord speelde hij zo al het begin van het liedje. Dat vonden wij zo mooi en knap! Tijdens onze ceremonie heeft Guido op zijn witte vleugel een aantal prachtige nummer gespeeld die hij nog niet in zijn repertoire had. Hij heeft tijdens de ceremonie mijn zusjes op de piano begeleid. Vooraf heeft hij een demo opgenomen waar zij mee konden oefenen. Na de ceremonie (die binnen plaats vond) verplaatste hij zijn apparatuur en de piano naar buiten voor het feest gedeelte. Daar ging hij over als DJ. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en favoriete nummers! Wij raden Guido zeker aan!!”

  2. Ceremonie
    Guido heeft bij ons opgetreden tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Dit was in één woord: Geweldig!!. Hij heeft een grote diversiteit in zijn muziek en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ons sprak de persoonlijke benadering aan in combinatie met de mooie pianomuziek. In verband met corona-maatregelen heeft het optreden tijdens het feest helaas geen doorgang kunnen vinden, maar hier keken wij ook zeker naar uit.

  3. Aanrader!
    Guido is een aanwinst voor je trouwdag! Hij is fijn in de omgang en denkt goed met je mee! Wat betreft muziek is echt alles mogelijk. Door zijn combinatie van piano en DJ is hij voor de hele avond inzetbaar! Hij zorgt ervoor dat je een echt knalfeest krijgt en betrekt je gasten op leuke wijze bij je feest! Niet twijfelen gewoon boeken! Je krijgt genoeg tijd om je wensen met hem te bespreken. Aanrader dus!

  4. wij vinden Guido Geweldig!! geweldige comunnicatie en heel duidelijk geweldige leuke muziek en niks is teveel voor hem! guido heeft op onze avond een onvergetelijke sfeer neergezet! Hij is echt GE-WEL-DIG! (Gasten waren ook allemaal erg enthousiast over Guido!) wij raden Guido zeker aan!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here