Juwelier Pijnenburg | Trouwringen

Juwelier Pijnenburg | Trouwringen

juwelier pijnenburg trouwringen weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Jewelier Pijnenburg,

Mellanie Pijnenburg heeft het vak van juwelier van jongs af aan geleerd, zowel door ervaring als door het bestuderen van vakliteratuur. Ze heeft uitgebreide kennis van juwelen en kan klanten daar alles over vertellen. In de juwelierszaak in Tilburg staat ze bekend om haar expertise op dit gebied. Door haar passie voor het vak en haar jarenlange ervaring is ze in staat om verleden, het heden en de toekomst van de juwelierskunst bij erlkaar te brengen.

FAQ

Sinds 1963 ontwikkelt en produceert de trouwringfabriek Rauschmayer hoogwaardige ringen. Het typische kwaliteitskenmerk van Rauschmayer zijn twee geluksduiven in reliëf, die staan voor vrede en welzijn, voor liefde, geluk en loyaliteit. Rauschmayer wil dit gevoel van verbondenheid herdenken en graveert daarom sinds de oorsprong van het bedrijf het symbool van de twee duiven in elke trouwring. Rauschmayer fabriceert alleen individuele trouwringen op maat, die bij een juwelier zijn besteld.

Het Duitse sieradenmerk Bruno Mayer ontwerpt trouwringen met gevoel voor elegantie en luxe. De Bruno Mayer trouwringen collectie bestaat uit eindeloos veel modellen trouwringen. Of jullie nu houden van wit, geel of roségoud, van mat of glad, smal of breed: voor ieder stel is er wel een mooie set ringen te vinden. In de Bruno Mayer collectie kun je bovendien kiezen voor enkele stuks, hiermee maak je de keus nog veelzijdiger. Hij kiest voor witgoud en zij bijvoorbeeld voor een zachte matte ring in de kleur geelgoud. Combineer jullie smaken en vind de eenheid.

Christian Bauer trouwringen is een van de oudste en bekendste trouwringfabrikanten ter wereld. Zij hebben zich sinds 1880 slechts een doel gesteld: de verlangens van geliefden een overeenkomstige uitdrukking te geven, hun hoop en dromen in een sieraad uit te laten monden, een sieraad dat enthousiast maakt en boeit, dat emoties opwekt en het vuur van de liefde levend houdt. Een ring van Christian Bauer als eeuwig symbool, rond als een cirkel zonder begin en zonder einde.

Collection Ruesch, een Oostenrijks familiebedrijf met meer dan 120 jaar ervaring in het maken van prachtige ringen van hoogwaardig materiaal. Collection Ruesch werd in 1881 gesticht door de gebroeders Nowotny en werd nog geen honderd jaar later de grootste producent van goud -en zilver artikelen in Oostenrijk. Het familiebedrijf specialiseerde zich in trouwringen en wordt gezien als marktleider in dat vakgebied. U bent bij uw zoektocht naar dé ring daarom in goede handen bij Juwelier Pijnenburg en Collection Ruesch.

Weidner is al meer dan 100 jaar onlosmakelijk verbonden met trouwen en trouwringen. De ringen van Weidner variëren van ingetogen klassiek tot uitgesproken eigentijds en alles daar tussenin. Je kunt kiezen uit gladde of bewerkte ringen, witgoud, geelgoud of warmgoud. Of een verrassende combinatie daarvan. Glanzend of gematteerd, met of zonder diamant, breed of smal. Je kunt zelfs kiezen tussen een vlakke of bolle binnenkant. Weidner maakt jullie trouwringen helemaal naar wens. Vol passie worden deze ringen voor u met de hand gesmeed.

Bij ons moet je zijn voor

Juwelier Pijnenburg | Trouwringen

Heuvelstraat 61, 5038 AC Tilburg

Je kunt informatie aanvragen of een afspraak plannen via het contactformuliertje op deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   10:00 – 17:00
Wo: 10:00 – 17:00
Do:  10:00 – 17:00
Vr:   10:00 – 17:00
Za:   10:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.