Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Oh - Hey you!

Welkom bij Juwelier Rooyackers,

Trouwringen, één van de meest universele symbolen ter wereld. De ronde, ononderbroken vorm van trouwringen, zonder begin, zonder einde, bevestigt dat de liefde tussen twee mensen en het huwelijk oneindig is.

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers. De grootste van Uden en omgeving op het gebied van trouwringen. Met ca. 4.000 modellen op voorraad om letterlijk te zien, voelen én passen. In diverse materialen zoals Staal, Titanium, Palladium, Witgoud, Geelgoud, Roségoud, Bicolor, Carbon, Tungsten en Zilver, met of zonder briljant. Wij zijn een begrip in de trouwringenbranche. Perfect in kwaliteit, eindeloos in variatie, exclusief en zéér betaalbaar. Groot in ambachtelijke trouwringen, service en advies. Uw beste adviseur op het gebied van trouwringen, speciaal voor jullie gemaakt.

Kies je voor een ring van Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers dan kies je voor kwaliteit en vakmanschap. Wij bieden een zeer grote collectie trouwringen in verschillende stijlen en prijsklassen. Ook is het mogelijk om zelf jullie trouwringen te ontwerpen. Met het hart gekozen met de hand gemaakt. Elke trouwring die wij maken is bijzonder. Met trots tonen wij graag onze collectie. Wij hopen onze passie die wij voelen voor de trouwringen op jullie te kunnen overbrengen zodat je geïnspireerd raakt de unieke trouwring te vinden om de liefde voor elkaar te bezegelen.
Wij vervaardigen uw trouwringen in eigen atelier. Dit verzekerd je niet alleen van een hoge kwaliteit maar ook van de best mogelijk prijs.
Het uitzoeken van jullie trouwringen is een belangrijk moment, tijdens de voorbereiding op je trouwdag. Trouwringen vormen een bijzondere herinnering aan deze mooie dag in jullie leven. Het symboliseert de ware liefde. Daarom is het uitzoeken van de perfecte trouwringen zeer belangrijk.
Jullie wensen staan bij ons centraal.

Tevens ontvangt u voor uw trouwringen 25% extra korting op onze al vaste lage prijzen!

Kom en overtuig uzelf, maak vrijblijvend een afspraak om onze unieke collectie van dichtbij te bekijken, wij adviseren jullie graag.

Bij ons moet je zijn voor

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Pastoor Spieringsstraat 41,
5401 GT Uden

Openingstijden

Ma: 10:00 – 17:00
Di:   gesloten
Wo: 10:00 – 17:00
Do:  10:00 – 17:00
Vr:   10:00 – 20:30
Za:   10:00 – 16:30
Zo:   gesloten

Eén reactie

  1. Omdat wij voor de gemeente gingen trouwen, wilden we in eerste instantie geen ringen. Maar na overleg hebben we besloten dat we dit toch wel een mooie betekenis vonden geven aan deze dag. Helaas kan je 2 weken voor je trouwen bijna nergens nog trouwringen op maat vinden. Maar zo kwamen wij bij de trouwringenspecialist terecht. Na contact hebben we in nog geen kwartier tijd onze ringen gevonden, besteld en na anderhalve week waren ze al binnen! Net op tijd voor ons trouwen. Al kregen we wel voor de zekerheid de showroommodellen mee zodat we toch ringen uit konden wisselen, mochten de onze niet op tijd klaar zijn.
    Erg snelle communicatie en service met een erg groot assortiment aan ringen in diverse prijsklassen! Wij raden ze daarom ook zeker aan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.