Liefs van Lies | Weddingplanner

Liefs van Lies | Weddingplanner

liefs van lies bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Liefs van Lies,

Een schitterende bruiloft tot in de puntjes geregeld. Dat wil toch iedereen! Alleen hulp bij de opstart of liever de hele dag verzorgd? Ik kan jullie helpen. Laat jullie bruiloft georganiseerd worden voor de mooiste dag van jullie leven. Als weddingplanner vertaal ik jullie wensen naar concrete acties en plannen. Van locatie, muziek, eten & drinken tot aan sfeer en styling. Stap voor stap nemen we alles door. Ik zorg ervoor dat het aan niets ontbreekt om van jullie bruiloft de dag van jullie leven te maken. Zodat jullie kunnen genieten van de dag die jullie nooit meer zullen vergeten.

Als ceremoniemeester regel ik alles op de dag zelf, wat zorgt voor rust voor zowel het bruidspaar als de gasten. Denk aan ontvangst van de DJ, check en dubbel check of de champagne klaar staat tot aan het wegwijs maken van de gasten.

Liefs van Lies verzorgt styling concepten op maat. Denk aan een mooi aangeklede diner-tafel of bohemian gestylde ceremonie. Aan de hand van een moodboard wordt de sfeer van jullie bruiloft en het verhaal van jullie liefde visueel gemaakt. Zo wordt er een concept op maat voor jullie gemaakt. Ben je om? Dan zorgen wij voor een oogverblindend welkom voor jullie gasten.

Waarom Liefs van Lies – weddings & events?
– Persoonlijke aandacht en een bruiloft op maat
– Eerlijk, transparant én vol enthouasiasme
– Ik ontzorg jullie in de voorbereiding en op de dag zelf
– De beste opties op het gebied van kwaliteit én prijs
– Met mijn handige tips bespáár je nog eens geld ook
– Weddingplanner, styling en ceremoniemeester in één
– Alle ingrediënten voor de mooiste dag van jullie leven

FAQ

Met het all-in pakket wordt het bruidspaar volledig ontzorgd in de organisatie en ben ik de hele dag aanwezig als ceremoniemeester.

Ja, dat kan. Naast de bestaande pakketten kan ook een offerte op maat worden gemaakt.

Aan de hand van een moodboard wordt de sfeer van jullie bruiloft, het verhaal van jullie liefde visueel en een concept op maat gemaakt. Wij verzorgen op jullie dag de volledige styling.

Liefs van Lies | Weddingplanner

Vissen 27
Elst 6662 CN

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 20.00 uur beschikbaar voor een afspraak. Vul het formuliertje op deze pagina in dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.