MAEN CAKES | Bruidstaart en sweets

MAEN CAKES | Bruidstaart en sweets

maen cakes logo weddingfair bruidstaart

Oh - Hey you!

Welkom bij Maen Cakes,

Maen Cakes Bruidstaart is ontstaan uit mijn liefde voor bakken. Zijn jullie op zoek naar een ware eyecatcher als taart, een sweet table en een unieke beleving zowel voor het oog als in smaaksensatie op jullie bruiloft? Ik help jullie graag en met alle liefde om jullie dag nog mooier, lekkerder en onvergetelijker te maken!

Mijn naam is Manon; trotse eigenaar en oprichtster van Maen Cakes, moeder van 2 prachtige kinderen en stewardess. Vanaf de eerste verjaardag van mijn dochter dook ik jaarlijks opnieuw de keuken in om een verjaardagstaart te maken. Tot ik op een dag besloot er meer mee te doen en het een uit de hand gelopen hobby werd. En nu, nu staan we hier in mijn eigen bedrijf.

Zijn jullie op zoek naar een ware eyecatcher als taart, een sweet table en een unieke beleving zowel voor het oog als in smaaksensatie op jullie bruiloft?

Ik help jullie graag en met alle liefde om jullie dag nog mooier, lekkerder en onvergetelijker te maken!

MAEN CAKES | Bruidstaart en sweets

Ligulastraat 93
6515 JG, Nijmegen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
10.00 – 17.00

zaterdag 
10.00 – 12.00

Alleen op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.