Make-up Matters

Oh - Hey you!

Welkom bij Make-up Matters,

Op deze speciale dag wil jij er natuurlijk adembenemend uitzien! Daar hoort een sprekende en natuurlijke bruidsmake-up en kapsel bij, die professioneel op jou is afgestemd en de hele dag blijft zitten.

π™’π™žπ™Ÿ 𝙫𝙖𝙣 π™ˆπ™–π™ π™š-π™ͺπ™₯ π™ˆπ™–π™©π™©π™šπ™§π™¨ π™«π™šπ™§π™―π™€π™§π™œπ™šπ™£ π™œπ™§π™–π™–π™œ π™Ÿπ™€π™ͺ𝙬 π˜½π™§π™žπ™™π™–π™‘ 𝙇𝙀𝙀𝙠 𝙖𝙖𝙣 𝙝π™ͺπ™žπ™¨!

Eerst een proefsessie…
Tijdens jouw proefsessie in onze professionele studio in Amersfoort, spreken we met een kopje thee en chocolade gezellig samen door wat jouw wensen zijn voor jullie grote dag. We bekijken zorgvuldig welk bruidsmake-up en kapsel het mooiste bij jou persoonlijk, jouw trouwjurk en de overige styling (zoals bruidsboeket en sieraden) past.

Onze bruidsmake-up looks onderscheiden zich door de kwalitatief lange houdbaarheid (weer- , traan- en dansproof) en wij nemen tijdens onze proefsessie graag de tijd. Samen ontwerpen wij een make-up look die helpt om jouw sterke punten naar voren te brengen. Een soort 2.0 versie van jezelf zeg maar! Een bruidsmake-up zal altijd wat zwaarder aangezet moeten worden dan bijvoorbeeld een dagmake-up. De reden hiervoor is voornamelijk jouw trouwjurk

Make-up Matters

Brabantsestraat 17-425
3812 PJ Amersfoort

Openingstijden

We werken op afspraak. Bij de Bruid aan huis,

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,Β  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.