Only for men | Trouwpakken

Only for men | Trouwpakken

Only for men trouwpakken maatpakken bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Only for men,

Bij Only for Men kun je terecht voor een ruime collectie trouwpakken van Dutch Dandies. De trouwpakken zijn er in diverse kleuren, van opvallend tot klassiek. Maar ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Het is de ideale optie voor de man die net dat beetje extra luxe wil, de man die qua pasvorm niet helemaal kan slagen en voor de man die iets aparts wil. Én voor je trouwkostuum wil je natuurlijk helemaal uitpakken!

Met ons Made to Measure aanbod kun je een trouwpak compleet zelf samenstellen, met de hulp van onze modeadviseurs.

Houd er rekening mee dat het produceren van een maatkostuum circa vijf weken in beslag neemt.

Heb je liever een confectiekostuum? Dat kan natuurlijk ook! Als jij bijvoorbeeld op korte termijn gaat trouwen, kan dit een goede oplossing zijn. Confectiekostuums zijn namelijk sneller klaar en zorgen voor minder keuzestress.

FAQ

Dat kan zeker bij een maatpak. Zo kun je zelf de stof, knopen, revers, voering, zakken en meer bepalen.

Ja! Wij bieden ook de mogelijkheid om de binnenzijde van je kostuum te borduren met bijvoorbeeld je trouwdatum en/of initialen.

Goede vraag! Ons advies: neem in een envelopje een kleurstaal en afbeelding mee van de jurk van de bruid, dan kunnen wij het trouwpak laten aansluiten bij de kleur en stijl van de jurk.

Vaders, broers en vrienden zijn vanzelfsprekend van harte welkom.

Als jij op korte termijn gaat trouwen, kan een confectiekostuum een goede oplossing zijn. Confectiekostuums zijn namelijk sneller klaar en zorgen voor minder keuzestress.

Only for men voert de collectie van Dutch Dandies. Zij hebben een eigen wedding collectie. In deze collectie vind je prachtige driedelige trouwkostuums, verkrijgbaar in de kleuren lichtgroen, lichtblauw en beige.

Only for men | Trouwpakken

Er zijn 11 fysieke winkels in Nederland
Hoofdkantoor:
De Aaldor 13
4191 PC Geldermalsen

Afspraak maken

Om een afspraak te maken voor Personal shopping, een Trouwpak of een Pak op maat stuur ons een mail met het formuliertje op deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.