Patricia ter Koolt | MUAH

Patricia ter Koolt | MUAH

patricia ter koolt muah bruidsstyling weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Patricia ter Koolt, Make-up and Hair Artist,

Gefeliciteerd, je gaat trouwen, wat leuk!
Graag help ik jou om op je allermooist te zijn tijdens jouw trouwdag. Wat ik belangrijkst vind, is, dat jij op deze bijzondere dag helemaal jezelf kan zijn.
Ik nodig je uit in mijn studio in Leidschendam voor een proefsessie. Samen kijken we wat jouw wensen zijn, wat je leuk vindt en wat er bij je past. We kunnen alle kanten uit een soft of een full glam make-up, jij mag mij vertellen waar je blij van wordt. Op de trouwdag zelf, kom ik naar de locatie, waar jij je voorbereidingen hebt. Dan neem ik alle producten mee, die we tijdens de proefsessie hebben gebruikt.

Wil je graag weten of er een beschikbaarheid is, vul dan het contactformulier in op mijn website voor het maken van een bel afspraak.

FAQ

Het is de bedoeling dat jij de beste versie van jezelf mag zijn op de trouwdag. Wat er bij jou past, is wat telt!
Dit kan een full of naturel glam make-up zijn. Hetzelfde geldt voor jouw bruidskapsel kies voor romantisch, bohemian of een volle wave.

Tijdens een telefonische kennismaking bespreken we voor zo ver mogelijk alle praktische zaken zoals tijden, locatie etc. Dan krijg je een bevestiging en is je plekje gereserveerd.

Bij mij moet je zijn voor

Patricia ter Koolt | MUAH

Mijn studio is gevestigd aan:
Amstelhof, Leidschendam 2262 EE
Op de trouwdag zelf kom ik naar jouw locatie.

Afspraak of Informatie

We’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.