Schutz Mannenmode

Oh - Hey you!

Welkom bij Schutz Mannenmode,

Dé mooiste dag van je leven begint met een bezoek aan Schutz Mannenmode. Met de grootste collectie trouwpakken in Noord-Holland is dit ‘the place to be ‘ voor elke bruidegom die binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Maar ook voor getuigen, vader, vriend en ceremonie-meesters dit hét adres om goed te slagen.

Het uitzoeken van een trouwpak is een bijzonder moment. Daarom nemen we hier graag alle tijd voor. Het is raadzaam om van te voren een afspraak te maken met één van onze specialisten.

Welkom

#trouwen #wedding #familiebedrijf #kleinenoord #hoorn #pak #suit #schutz #IreneSchouten #trouwpak #SneakerSuit #KleineNoord #vadervandebruid #leCanard #pakkenspecialist

 

Bij ons moet je zijn voor

Schutz Mannenmode

Kleine Noord 23-25,          1621 JD Hoorn

Openingstijden

Ma: 13:00 – 18:00
Di:   09:00 – 18:00
Wo: 09:00 – 18:00
Do:  09:00–21:00
Vr:   09:00 – 18:00
Za:  09:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.