Sensation Events & Bookings

Oh - Hey you!

Sensation zorgt voor de sprankeling op jullie dag!

Sensation Events
We luisteren naar jullie wensen en ideeën en werken samen met jullie om een bruiloft te creëren die precies past bij wat jullie voor ogen hebben. Van het opstellen van een gedetailleerd draaiboek tot het coördineren van de alles op de dag zelf, we zijn er om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt, zodat jullie en de gasten kunnen ontspannen en genieten van elk moment. Laat ons de stress van van het plannen van je bruiloft wegnemen, jullie vieren jullie liefde!

Sensation Bookings
Van een romantische sfeersetting tijdens de ceremonie tot het spetterende feest op de dansvloer, onze selectie van getalenteerde bruiloft DJ’s en onze selectie aan live bands zullen ervoor zorgen dat het een feestavond wordt om nooit te vergeten.

Met Sensation aan jullie zijde wordt jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring waar je nog lang van zult nagenieten.

Sensation Events & Bookings

Vanuit Oosterhout 4906CTverzorgen wij jouw bruiloft in heel Nederland

Openingstijden

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.