Urban Bozz | The Groomstore

Oh - Hey you!

Welkom bij The Groomstore by Urban Bozz,

De grote dag gaat bijna aanbreken. Daarvoor wil je het beste uit jezelf halen. Je trouwpak is de eerste stap.

Trouwpakken in ruige, stijlvolle vintage stijl.
Urban Bozz kleedt bruidegoms voor wie gewoon te gewoon is. Onze prachtige pakken zijn er in talloze verschillende (tweed)stoffen in uiteenlopende kleuren en patronen. Een ding hebben ze allemaal gemeen: je stapt er direct mee in de thema-werelden van The Great Gatsby, Peaky Blinders, Boardwalk Empire, Vintage, Roaring Twenties en Bohemian style.

Onuitwisbare indruk gegarandeerd!
Daarnaast heeft Urban Bozz alle accessoires die jouw look helemaal afmaken. Denk aan originele jaren ’20 hemden en luxe handbeschilderde schoenen met bijvoorbeeld jullie trouwdatum, maar ook aan bijpassende bretels, hoeden, manchetknopen, petten, mouwophouders etc etc.

De winkel van Urban Bozz & Betty Bozz geeft een sfeerbeeld met een vette knipoog naar de the roaring 20s, the jazzy 30’s en the classy 40’s Classy & Dandy! En nu dus voor mannen en vrouwen op één adres

Met een trouwpak op maat heb jij een perfect trouwkostuum, die je als gegoten zit.

Samen kijken we naar het pak dat voor jou bestemd is. Onze trouwpakken zijn nét wat specialer dan de gewone bruiloft outfit. Onze pakken zijn namelijk van prachtige kwaliteit tweedstof, en in een vintage stijl. Door het pak op maat te laten maken, heb je op jullie speciale dag een perfect passend pak.

Peaky Blinders Style
Super trendy is het tegenwoordig: trouwen in Peaky Blinders style. Het is ook zo’n geweldige style met prachtige kledingstukken uit de jaren 20.

Trouwen in vintage style
Je kunt een heerlijke sfeer creëren door je bruiloft helemaal in vintage stijl te organiseren. Dat begint natuurlijk bij de outfit. En in het bijzonder die van de bruidegom. Een vintage bruiloft is geen vintage bruiloft zonder vintage trouwpak.

Uiteraard is het mogelijk om je trouwpak te komen passen. Graag zelfs! In onze winkel hangen de pakken voor je klaar, en wij vertellen je graag alle verhalen over de kostuums, accessoires en stijlen.

Kom kennis maken op de trouwbeurs!

Urban Bozz | The Groomstore

Houtmarkt 164, 4811 JT Breda

Openingstijden

Als je wilt kun je een afspraak maken. Vul het formuliertje op deze pagina in en wij nemen zsm contact met je op.

Ma: 12:00 – 17:00
Di: 10:00 – 17:30
Wo: 10:00 – 17:30
Do: 10:00 – 17:30
Vr: 10:00 – 17:30
Za: 09:00 – 17:30
Zo: 12:00 – 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.