van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden | Trouw-en Feestlocatie

van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden | Trouw-en Feestlocatie

van der valk hotel sassenheim leiden weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij van der Valk hotel Sassenheim – Leiden,

Trouwen bij Van der Valk: wist je dat je bij Hotel Sassenheim-Leiden de ceremonie, diner en de feestavond kunt laten plaatsvinden? En natuurlijk kunnen jullie én jullie gasten blijven overnachten! Omdat wij beschikken over drie verschillende restaurants en 16 sfeervolle zalen kun je bij ons terecht met al jullie uiteenlopende wensen. Van een intieme receptie, tot een spetterend feest met DJ: onze zalen zijn volledig in te richten in jullie eigen stijl.

Ons Banquet Sales team beschikt over jarenlange ervaring met bruiloften van diverse culturen. We begeleiden graag de culinaire invulling, in samenwerking met onze chefkok. Van een walking dinner tot diverse (Live Cooking) buffetten of een uitgeserveerd diner: alles kan voor jullie op maat worden samengesteld! Wij plannen graag een afspraak met jullie in om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken. Jullie krijgen een vaste eventmanager als aanspreekpunt. Hij of zij zal jullie begeleiden vanaf de eerste afspraak tot aan het einde van de bruiloft, zodat jullie er met een gerust hart vanuit kunnen gaan dat alle besproken wensen worden nageleefd.

FAQ

Ja, de ceremonie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden

Ja, je kunt bij ons trouwen, en na de ceremonie genieten van de receptie, het feest en het diner in een van zalen en restaurants.

Het hotel beschikt over zeer exclusieve suites waar een bruidspaar lekker kan uitrusten en bijkomen van alle evenementen. Wat heeft jouw voorkeur?

VIP suite: alle luxe en comfort voor een kort of lang verblijf.
North suite: een echte privé-spa!
West suite: waan je in een loft in Manhattan.
East suite: Oosterse sferen voor een ontspannen verblijf.
South suite: Warm ingerichte suite mét open haard

van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden | Trouw-en Feestlocatie

Warmonderweg 8
Sassenheim 2171 AH

Openingstijden

Receptie is 24 uur bereikbaar en geopend.
Restaurants zijn gevarieerd geopend, onze OZZO bar is bijvoorbeeld geopend tot 00:30 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here