Angelique de Graaf Visagie

Oh - Hey you!

Welkom bij Angelique de Graaf Visagie en Hairstyling,

SHINE!

Op de grote dag wil je als vrouw natuurlijk stralen, voor de een is dat zo neutraal mogelijk en de ander wil juist alles erop en eraan. De gouden tip is dat je bij jezelf moet blijven, geen styling kiezen waar je zelf niet achter staat. Als er wordt gezegd dat die donkere ogenschaduw mooi bij je staat, maar jij voelt je niet jezelf, niet doen. Als de stylist zegt dat je gezicht beter uit komt als je haar is opgestoken, maar jij voelt je daar niet comfortabel bij, niet doen. Luister goed naar jezelf, jij moet stralen.

Om dit goed voor elkaar te krijgen moet er een goede klik zijn met de bruidsstyliste. Dus wat het belangrijkste is tijdens het kiezen van een styliste, is dat het klikt tussen jullie. Dat jij je op je gemak voelt en zij goed weet hoe jij bent. Zij is tenslotte de persoon die jou laat stralen. Ook geeft het minder stress als zij bij je thuis komt en daar de styling verzorgt, dit geeft rust. Begin dus goed van te voren met het zoeken naar de styliste en trek veel met elkaar op. Het is ook slim om wat achtergrond informatie te zoeken over de styliste, denk bijvoorbeeld aan de opleiding. Daarnaast helpt een proefsessie goed, hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan op de grote dag. Je kan van te voren precies de look zien en eventueel nog aanpassingen bespreken met de styliste.

Angelique de Graaf kreeg haar opleiding van Mari van de Ven en is ook veel gevraagd voor photo shoots en modeshows. De voorbereiding begint bij jezelf, dus verzorg je huid goed,
zorg dat je nagels er verzorgd uit zien en
shine!

FAQ

Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Natuurlijk om elkaar beter te leren kennen, maar ook er achter te komen wat jouw wensen zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Wat is het thema, de locatie, welke kleuren en hoe ziet jouw jurk eruit? Heb je lang of kort haar, draag je een sluier of bloemen? En ben ik beschikbaar op jouw trouwdag. Kortom, er zijn een hoop vragen te beantwoorden. Dit gesprek doen wij telefonisch. Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij jouw bruidsstyliste.

Op het moment dat jij voor mij kiest, maak ik een bevestiging waarin de zaken staan die wij besproken hebben. Sommige punten staan dan vast maar een aantal punten zijn optioneel omdat het vaak nog een tijd duurt tot jullie bruiloft. Na ondertekening van de bevestiging is jullie trouwdatum vastgelegd.

Ik werk altijd met een proefsessie. Het is belangrijk om je bruidsmake-up en bruidskapsel vooraf al een keer gezien te hebben. Voordeel hiervan is dat je niet voor verassingen komt te staan tijdens jullie bruiloft. Tijdens deze sessie worden beide ogen verschillend opgemaakt.
 
Wordt het de natuurlijke look of ga je voor een glamour look? Je ziet precies wat het met jouw gezicht doet. Naast bruidsmake-up ben ik ook gespecialiseerd in het stylen van bruidskapsels. Ook jouw bruidskapsel gaat in goed overleg. Ik laat verschillende mogelijkheden zien. 

Haar en make-up worden bij jou thuis verzorgd. Dit geldt ook voor de proefsessie. Jij hoeft de deur niet uit, dus geen extra stress! Jij kunt in alle rust aan jouw speciale dag beginnen. Dit kan op elke locatie in Nederland, of dit nu Weesp,Purmerend of in Utrecht is, ik reis het hele land door.  Ook als je gaat trouwen in het buitenland dan kun  je mij ook inhuren.

Op jouw trouwdag ben ik ruim van te voren aanwezig! Wacht nog even met het aantrekken van jouw trouwjurk. Je wilt immers geen make-up vlekken op jouw mooie jurk en zo blijft de jurk nog kreukvrij. Trek een blouse of badjas aan zodat jouw kapsel goed in model blijft.

Mocht jouw bruidsjurk over het hoofd aangetrokken worden, dan adviseer ik een kussensloop te gebruiken om jouw bruidskapsel, bruidsmake-up en trouwjurk te beschermen. Verder bekijk ik op de dag zelf welke aanpassingen er eventueel nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de weersomstandigheden. Verder heb je wellicht een andere foundation nodig omdat jij inmiddels een andere kleur huid hebt.

Angelique de Graaf Visagie

Johanna van Woudelaan 54
1948 DE Beverwijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here