We love good music | DJ Niek Zuidhoff

We love good music | DJ Niek Zuidhoff

niek zuidhoff DJ voor jouw bruiloft bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Niek Zuidhoff de DJ van We love good music,

Met we love good music/ DJ Niek
wordt het jullie feest!

Word je overspoeld door DJ’s? Vliegen er allerlei prijzen om je oren? En wil jij gewoon een goede betaalbare DJ of complete show? Ik bied jou/jullie graag de oplossing!

Als ervaren bruiloftsfeest DJ ben ik in staat het publiek feilloos aan te voelen.

In een persoonlijk gesprek neem ik alle vragen en wensen met jullie door. Dit gesprek zorgt er bij jullie voor dat er rust komt voor wat betreft de muziek op jullie trouwfeest, dat er vertrouwen komt, dat alles technisch en visueel in orde is, dat er geen onduidelijkheden meer zijn over de muziek en de aankleding van de ruimte. Hierdoor voelen jullie je ontspannen, gaan jullie gasten en jullie zelf genieten van het feest. Daarnaast weten jullie zeker dat de prijs in verhouding is met wat jullie ervoor terug krijgen.

Door mijn ervaring heb ik vele bruidsparen gesproken en samen met hun gezorgd dat hun trouwfeest een succes werd. Vandaag kunnen we nog een afspraak maken voor een gesprek en kunnen jullie alvast gaan genieten van de periode tot aan het trouwfeest.

FAQ

door het delen van een Spotify lijstje van jullie favoriete muziek geeft ons dat inspiratie en begrijpen we jullie persoonlijke voorkeuren.

Ruim 20 jaar trouwfeest DJ ervaring in zowel binnen- als buitenland van grote bruiloften tot heel intiem.

Gasten kunnen verzoekjes aanvragen dit kan met viltjes van ons of jullie maken eigen kaartjes. We kunnen snel inspelen op de sfeer van jullie gasten. Indien gewenst ondersteunen we technisch speeches, etc. 

Een professionele installatie video, licht en geluid passend bij de lokatie

Foto’s van het feest en aftermovie

We love good music | DJ Niek Zuidhoff

Noord Holland

Open 24/7

We’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen. Niek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.