Yes we do | Wedding Events

Yes we do | Wedding Events

yes we do bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Yes we do, Wedding Events,

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Na het delen van dit heugelijke nieuws met jullie familie en vrienden, komen er ongetwijfeld een hoop vragen op jullie af. Met als belangrijkste vraag: is de organisatie van mijn droombruiloft veel werk of überhaupt mogelijk? Ja zeker, en geen zorgen! Wij stippelen, samen met jullie, het pad van de liefde voor jullie uit! Zo hoeven jullie op jullie grote dag niets anders te doen dan genieten.

Een succesvolle bruiloft zit hem in een aantal elementen. Het begint met het uitzoeken van de perfecte plek, tijd en uiteraard het perfecte gezelschap. Qua locatie is het belangrijk dat dit precies past bij wat jullie in jullie hoofd hebben! Daarnaast is een bruiloft vaak compleet door het invullen van de details die perfecte plaatje helemaal af gaan maken. Jullie willen een zorgeloze, vlekkeloze en ontspannen trouwdag voor iedereen? Met veel liefde en oog voor detail helpen wij jullie met de planning en realisatie van deze bijzondere dag.

Olsen Gerrits

Bij ons moet je zijn voor

Yes we do | Wedding Events

Jan Teunisstraat 14,

4731 SN Oudenbosch

Openingstijden

We maken een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.