Ameda Tailoring

Oh - Hey you!

Welkom bij Ameda Tailoring,

Maatwerk op een ander niveau

Ameda Tailoring maakt kostuums  shirts en mantels volledig traditioneel op het lichaam ingemeten, waardoor een perfecte en unieke pasvorm volledig naar u wens met de hand wordt gemaakt met een echt half canvas of full canvas binnenwerk.

Hierdoor heeft het kostuum veel meer comfort en ademt het ook veel beter, waardoor u zich ook beter gaat voelen en automatisch beter gaat presteren.

Generaties vakmanschap

Door in te meten met de nieuwe meetmethode van onze 4de generatie Master Tailor en de door hem geselecteerde, en opgeleide kleermakers,kunnen wij een prijsstelling hanteren die ongeveer gelijk is aan een goed merk, met een full canvas confectie kostuum, maar de klant krijgt een op maat gesneden kostuum met een echt kleermakers binnenwerk waar de paardenharen in de canvas zijn ingeweven en het binnenwerk er met de hand wordt ingenaaid, in plaats van een confectie kostuum met een beperkte pasvorm.

Keuze uit meer dan 6000 stoffen

In ons atelier vind je stalen van de beste wevers waaronder een uitgelezen selectie van een super 100 tot super 180 wol en wol-casmere blends, van Drago, Loro piana, Vitale Barberis, Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna. Maar ook van Scabal, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

Maatwerk voor het individu

Voor een sportief colbert hebben wij natuurlijk ook een ruim assortiment om uit te kiezen, en die zijn al vanaf €498,-

Een shirt op maat heeft u al voor €169,- volledig naar u wensen en smaak gemaakt.

Wij bieden een 2 delig kostuum aan vanaf €699,- waardoor wij zeer scherp geprijsd zijn en door bestelling van een 2de pantalon of rok kan de levensduur worden verdubbeld, waardoor een maatpak eigenlijk goedkoper is dan een full canvas merk confectie pak.

Wij ontvangen of bezoeken de cliënten op tijden die voor hen haalbaar zijn, dus veelal na sluitingstijd van de reguliere winkels, onder het genot van een kopje koffie.

Ameda Tailoring

Brugstraat 8, 3621 AH Breukelen

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:  11:00 – 17:00
Wo: 11:00 – 17:00
Do:  11:00 – 17:00
Vr:  11:00 – 17:00
Za:   11:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.