Brasserie Zeven

Brasserie Zeven

brasserie zeven trouwen aan het strand in zeeland bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Brasserie Zeven,

Op een idyllisch privé-eiland met een zilverwit strand vind je Brasserie Zeven. De unieke ligging met adembenemend uitzicht maakt Brasserie Zeven tot dé perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft.

Ons team stelt alles in het werk om van jullie Bruiloft écht ‘de mooiste dag van jullie leven’ te maken. Van de ceremonie tot aan het huwelijksfeest: samen zorgen we dat alles tot in de puntjes is geregeld. Jullie staat vervolgens nog maar één ding te doen: genieten!

“Nergens is trouwen zo bijzonder en romantisch als bij Brasserie Zeven. Onze brasserie is gelegen op een idyllisch privé-eilandje met een zilverwit strand, in een prachtige baai. Dit maakt Brasserie Zeven tot dè plek voor een unieke en onvergetelijke huwelijksdag.”

In de zomer kiezen veel bruidsparen ervoor om elkaar het ja-woord te geven op het strand, waar een prieel staat, grondfakkels worden aangestoken en het uitzicht adembenemend is. Niks dan natuur en het uitgestrekte Grevelingenmeer. Aansluitend op de ceremonie kan er op het terras geborreld en gedineerd worden. Vanaf het strand ontvangen we gasten met onze champagneboom, om vervolgens de BBQ aan te steken. Na het diner nodigen we het gezelschap binnen uit voor de openingsdans, waarna de DJ een spetterend feest tot in de late uurtjes verzorgt. Geen zin om na afloop van het feest te vertrekken? In resort Oasis Punt-West boeken we een studio of villa voor je om het geheel in stijl af te sluiten!

Liever trouwen in het najaar of de winter? Onze ruimtes zijn flexibel inzetbaar, waardoor de ceremonie bijvoorbeeld bij de open haard kan plaatsvinden, de borrel op het overdekte terras en het walking dinner en feest weer binnen. We kijken graag hoe we jou de mooiste dag van je leven kunnen bezorgen, welke tijd van het jaar het ook is!

Trouwen bij Brasserie Zeven bijzonder:

Brasserie Zeven

Brasserie Zeven
De Eco Punt 1
3253 ML Ouddorp

Openingstijden

Brasserie Zeven is van donderdag tot en met maandag van 11:00 uur (keuken van 12:00 uur) tot 21:00 uur geopend. Op dinsdag en woensdag zijn we gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.