Fleur je haar op | Zoë van Dijk-Aarsman

Fleur je haar op | Zoë van Dijk-Aarsman

Fleur je haar op bij weddingfair

Hi, Zoë hier!

Het gezicht achter Fleur je haar op. Ik woon samen met mijn man en dochter van 4 in het rustige en mooie Twente. Ik ben 34 jaar en al ruim 10 jaar werk ik met ontzettend veel plezier in het prachtige vak als Allround Hair and make-up Artist en in de theater en opera wereld beter bekend als Kapper/Grimeur.

Graag geef ik een kleine omschrijving hierover want het blijft niet bij iemand alleen een beetje mooi maken. Het is namelijk veel meer dan dat.
Bijvoorbeeld als een artiest klaargemaakt wordt om zelfverzekerd het toneel op te gaan maar ook zeker voor een bruid die zich prachtig en zelfverzekerd wilt voelen op de mooiste dag van haar leven.

Ik vind het heel belangrijk dat je, je prettig, rustig en op je gemak voelt in mijn stoel zodat je voorstelling of dag ontspannen kan beginnen. De combinatie van rust, focus, volle aandacht en vakmanschap is wat je van mij kan verwachten. Je kunt bij mij terecht met al je vragen en wensen.

Het is mijn missie om de bruid te laten stralen en zich nog mooier en zelfverzekerder te laten voelen

FAQ

Ik plan altijd een proefsessie in 4 tot 6 weken voorafgaand aan de bruiloft. Tijdens de proefsessie neem ik uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en ook het kapsel en de make-up uit te proberen.

Dit is fijn omdat we dan beide weten wat we gaan doen op trouwdag zelf en hoeveel tijd we hiervoor moeten uittrekken. Dit zorgt voor een ontspannen start van jullie mooiste dag!

Ja! Zowel tijdens de proefsessie als op de trouwdag zelf kom ik bij jouw thuis of op een andere gewenste locatie.

Indien de tijd dit toelaat is het ook mogelijk om het kapsel en de make-up van gasten te laten verzorgen.

Bij mij moet je zijn voor

Fleur je haar op | Zoë van Dijk-Aarsman

De Regge 19
Westerhaar-Vriezenveensewijk 7676EP

Afspraak of info?

Ik werk altijd op afspraak. Laat iets van je horen!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen of een afspraak te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.