Hoes Tailors

Oh - Hey you!

Welkom bij Hoes Tailors,

Hoes Tailors heeft ruim 70 jaar ervaring in trouwkostuums en maatpakken en is een begrip in Alkmaar en omgeving. Een maatpak uitzoeken is al een avontuur op zich, maar het ideale trouwpak vinden is natuurlijk al helemaal een belangrijke zoektocht! Bij Hoes Tailors vinden we dat de voorbereiding op je grote dag ook een leuke belevenis moet zijn, die bijdraagt aan de mooiste dag van je leven.

Samen met jou gaan we op zoek naar het ideale trouwpak, dat een mooie verrassing voor de bruid moet worden en een prachtig plaatje voor de fotograaf. En dat plaatje, daar zal je nog vaak tegenaan kijken. Dus gaan we er samen voor zorgen dat je trouwpak tot het laatste draadje perfect is. Leon Hoes, vijfde generatie van kleermakers in de familie, deelt graag zijn passie voor het perfect zittende trouwpak met jou.

Of je nu regelmatig een pak draagt of voor de eerste keer, voor een goed advies over kleuren, maten en stijl ben je bij Hoes Tailors aan het juiste adres voor een trouwpak op maat.

Hoes Tailors

Geesterweg 20
1815 CS, Alkmaar

Openingstijden

Ma: Op afspraak
Di:   08:30 – 17:30
Wo: 08:30 – 17:30
Do:  08:30 – 17:30
Vr:   08:30 – 17:30
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   Op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.