Sylvia Aimee | Live muziek

Oh - Hey you!

Welkom bij Sylvia Aimee, ikÁkoetische live muziek

Maak je mooiste dag nog een beetje mooier met akoestische livemuziek tijdens de ceremonie: persoonlijk en intiem (vanaf 375 euro)

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Het plannen van de bruiloft kan beginnen. Hebben jullie al gedacht aan livemuziek tijdens de ceremonie, de borrel of het diner? Mijn naam is Sylvia Aimee en ik ben zangeres, gitarist en songwriter. Ik maak jullie mooiste dag met heel veel liefde nog een beetje mooier. Je kunt mij misschien kennen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland waar ik in 2014 aan meedeed. Naast op bruiloften en andere feesten spelen, breng ik zelfgeschreven Engelstalige country pop nummers uit (denk aan Ilse DeLange en Taylor Swift) en schrijf ik nummers in opdracht.

Livemuziek tijdens de ceremonie:
Bij elke ceremonie hoort muziek: liedjes die voor jullie een speciale betekenis hebben. Vaste muziekmomenten tijdens de ceremonie zijn bij het oplopen van het bruidspaar, bij het ondertekenen van de huwelijksakte en bij het weglopen als getrouwd stel. Maar je kunt ook een extra muziekmoment creëren. Bijvoorbeeld om stil te staan bij de mensen die er niet bij kunnen zijn. Of een op maat geschreven lied over jullie liefde, als aanvulling op jullie geloften. Livemuziek zorgt voor veel extra sfeer en een persoonlijke touch. Daarnaast is livemuziek flexibel en zorgt het voor soepele overgangen tussen de muziek en de rest van de ceremonie.

Een op maat geschreven lied:
Naast dat ik jullie ceremonie van livemuziek kan voorzien, bied ik ook de mogelijkheid om een lied te schrijven speciaal voor en over jullie. Jullie liefdesverhaal en/of geloften vereeuwigd in een lied; hoe mooi is dat! Ik kan zowel een Engelstalig als Nederlandstalig lied schrijven, de keuze is aan jullie!

Livemuziek tijdens een ander moment:
Je kunt ook kiezen voor sfeermuziek tijdens de borrel of het diner (maximaal 2 uur een mix van bekende nummers)

FAQ

Ja, je kunt elk Nederlands- of Engelstalige nummer kiezen! Tot nu toe is het altijd gelukt om mijn eigen draai te geven aan nummers, waardoor ik elk nummer kan omtoveren tot een wedding song.

Ja dat kan, maar dit kost wel extra voorbereidingstijd. Daarom reken ik 75 euro extra per extra lied.

Dat is helemaal aan jullie! Livemuziek is flexibel. Ik vertel je graag meer.

Sylvia Aimee | Live muziek

Javastraat, 9
Wormerveer 1521 CC

Informatie aanvragen

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Eén reactie

  1. “Afgelopen mei zijn wij getrouwd en Sylvia heeft de bruiloft nog een beetje meer perfect gemaakt! Tijdens de ceremonie zong ze “ons” liedje. Een liedje dat ze speciaal gemaakt heeft en dat ons verhaal vertelde. Het was een super mooi moment, zeker omdat het voor heel veel gasten een verrassing was (inclusief Robbert!). Nog steeds als we het liedje horen, krijgen we kippenvel!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.