Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

De 10 mooiste foto ideeën voor de bruid in haar trouwjurk!

De 10 mooiste foto ideeën voor de bruid in haar trouwjurk! 

Als jij lijkt op de meeste bruiden die wij kennen, weten we dat het vinden van de perfecte trouwjurk een tijdrovende klus is (of was), geweldig om te doen maar ook wel stressy.

Omdat jij je trouwjurk maar één keer draagt, wil je wel het grootste plezier van de grote dag herbeleven door allerlei foto’s van jou in je trouwjurk te laten maken.                                                       Nu je er toch mee bezig bent om een lijst op te stellen voor de fotograaf, welke foto’s van je trouwjurk je zeker wilt hebben, denk er dan ook over na welke momenten op de bruiloft geschikt zijn voor deze foto’s. Soms moet je ook een gebeurtenis of een handeling verzinnen zodat jouw ideale foto’s vanuit de beste fotohoek worden gemaakt. Om je te helpen, hebben wij beeldige foto’s van je trouwjurk verzameld, inclusief detailopnames en belichting waar je misschien nog niet bij stil hebt gestaan.

Show the ruffles!

Heb jij gekozen voor een romantische jurk met ruflfles? Show de ruffles op de trouwfoto’s! Ruffles geven een romantisch en soms een dramatisch effect net zoals in een sprookje! We love it! Het zou zonde zijn als je deze prachtige ruffles niet goed laat terug komen in de trouwfoto’s. 

Getting dressed, een speciaal moment!

Vraag de fotograaf om foto’s te maken tijdens het klaarmaken voor the big day. Deze foto’s weerspiegelen de mooie herinneringen met de speciale mensen op je trouwdag. Het is echt de moeite waard om deze momenten te laten vast leggen.

De emoties spatten van de foto als je een van de Moeders of een naast familielid vraagt jou te helpen bij het aantrekken van je trouwjurk.

Of vraag je fotograaf zoveel mogelijk foto’s van het aankleden te maken. Zeker als dat betekent dat alle plooien en vouwen enig liefdevol handwerk vraagt van je bruidsvriendinnen. Deze foto’s weerspiegelen de mooie herinneringen met je bruidsmeisjes en zijn ook nog eens heel erg leuk!

De jurk op de kledinghanger

Naast foto’s met de jurk aan is het ook prachtig om de jurk aan de hanger te fotograferen. Deze foto’s laten de magie van de jurk zien zonder alle extra’s. 

Foto's met de bruidsmeisjes!

Laat de momenten samen met je bruidsmeisjes vastleggen door de fotograaf. Dit kan tijdens de voorbereidingen maar hier kan natuurlijk ook een speciaal moment voor ingepland worden. Je wilt natuurlijk ook terug kijken op de mooie tijd met je bruidsmeisjes!

Heb jij een jurk met mooie knoopjes? Laat ze zien!

Een lange rij van klassieke knoopjes is een heerlijk detail van de jurk, dat we graag zien. Breng ook dat in beeld door je sluier naar de andere kant te zwiepen zodat de shot niet wordt verstoord.

 

Een echte klassieker!

Deze foto is daadwerkelijk van alle tijden. Voor het perfecte plaatje is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de sluier onberispelijk is gedrapeerd en de fotograaf recht achter je staat.

de mooiste foto's van je trouwjurk

Het moment met jezelf

Naast alle foto’s met familie en je bruidsmeisjes zijn foto’s van jezelf altijd mooi om te hebben! Een fotoshoot waar je hele bruidslook in beeld word gebracht en de mooie herinneringen voor altijd zijn vastgelegd.

Foto's tijdens de wandeling naar het altaar

Het moment waar je misschien al vanaf kleins af aan over hebt gedroomd! Naar het altaar om samen met je man het JA-woord aan elkaar te gaan geven.

Draag je een sluier? Fotografeer het moment dat jou aanstaande de sluier af doet!

Een echte klassieker maar toch een van onze favoriete foto’s! 

Wil je nog meer foto inspiraties op doen voor jou in je trouwjurk? Neem dan een kijkje op de Pinterest van WeddingFair!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!