Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

La Perla brengt haar eerste Bruids Collectie uit— En hij is erg Hot

De meeste vrouwen zouden waarschijnlijk naar het top-drawer merk La Perla gaan om iets te dragen onder hun bruidsjurk. Maar onder Alessandra Bertuzzi, die afgelopen augustus creative director werd, produceert La Perla nu trouwjurken op maat. Hoewel het idee onverwacht kan aanvoelen, is het logisch. Meer en meer vrouwen dragen hun lingerie als bovenkleding. Op de Instagram van La Perla zie je Priyanka Chopra in een bodysuit met een polka dot-jurkje en Kourtney Kardashian die een delicate kanten bh met een glinsterende sheer jurk draagt.

De nieuwe lijn bestaat uit 18 prachtig handgemaakte stukken ontworpen door Alessandra Bertuzzi in het La Perla atelier in Bologna. Duik in de ongelooflijk gedetailleerde stukken van de nieuwe collectie gemaakt van het kenmerkende stoffenpalet van het label, dat alles omvat, van goddelijke zijde, tot vergulde kant en dromerige tule. Gemaakt met de moderne bruid in gedachten, verrukking in jurken met glinsterende versierde capes, oogverblindende cage-korsetten – ingebed met duizenden Caviar Swarovski-kristallen – en nog veel meer.

De lente 2020-reeks van dit label heeft alle decadente details die La Perla maken tot wat het is. Een cape-jurk met capuchon à la Grace Jones werd geshowd met een riem met een gouden gesp op de klassieke La Perla-gravure, en een strak gouden jurk met een corsetlijf en uitlopende mouwen ingelegd met parels aan de manchetten. Een body-hugging aantal was zo licht als een veer en luxueus afgezet met gouden kant bij de buste.

Elk ontwerp is een individuele duiding van de moderne bruid. Van toga’s met oogverblindende cage korsetten tot half-transparante zijden voile, geborduurd met een prachtige paillettenversiering, elk stuk heeft een verhaal over vrouwelijkheid en sensualiteit.

Wat betreft luxe en sex-appeal staat La Perla boven aan de top. Bh’s gemaakt met 18 karaats gouden kant en adembenemende jarretelles zijn slechts enkele van de accessoires die verkrijgbaar zijn in de showroom op Madison Avenue 803, New York.

bruidslingerie trouwjurk

La Perla Sartoria werd opgericht als een plaats om vakmanschap te behouden en de codes van lingerieontwerp uit te dagen. Het is de hoogste uitdrukking van luxe en brengt een team van getalenteerde ambachtslieden samen die urenlang besteden aan het creëren van prachtige handgemaakte stukken.

De bruidscollectie wordt gepresenteerd in een opmerkelijk handgemaakt boek dat het vakmanschap en de ingewikkelde detaillering van elke jurk benadrukt. Bruiden kunnen dit boek bekijken in elke La Perla-boetiek over de hele wereld en de experts zullen ook aanwezig zijn als een bruid haar unieke maatwerkkeuze wil aanpassen.

La Perla presenteert onder andere ook nieuwe lingerie- en nachtkledingcollecties in een seizoen palet van wit en pastel. De collectie verkent tijdloze sensualiteit en wordt vernieuwd met detaillering en artistieke experimenten.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!