Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

weddingfair decoratie trouwvervoer

Decoratie voor jouw trouwvervoer Bruidegom!

Decoratie trouwvervoer, hoe pak je dat aan. De aankleding van jouw trouwauto moet romantisch zijn. En ook in overeenstemming met het thema en het kleurenschema van de bruiloft. Omdat een beetje fantasie en creativiteit je op weg kunnen helpen. Hebben we inspiratie voor jouw eigen ideeën voor een prachtige achtergrond voor jullie trouwfoto's.

Rijke slinger van groene en vergrijsde bloemtakken met witte tule strik.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amaryllis Inc. (@amaryllisinc)

Samenspel van verse bloemen en bruine vintage leren koffers

Zeer originele versiering met slingers en pompons. Leuke DIY?!

decoratie trouwvervoer weddingfair

Deze eenvoudige decoratie voor trouwvervoer van  een bloemstuk aan de onderkant van de kofferbak werkt heel elegant. Dergelijke decoraties zijn perfect voor oldtimers of auto’s met ronde vormen omdat ze elegant en minimalistisch tegelijk zijn!

Elke nieuwe trend heeft even tijd nodig om aan te slaan. Het huwelijksregister is zo’n trend die nog moet groeien.  Dat levert supercute plaatjes op want alle geschenken worden in dezelfde stijl ingepakt ! Veel stellen kiezen voor een huwelijkslijst om alle verwarring, verspilling en het doorgeven van huwelijkscadeaus te voorkomen.

Het is een van die zeldzame ideeën voor het decoreren van trouwauto’s die nooit uit de trend gaan. Het is niet nodig om te overdrijven, door gewoon ballonnen van verschillende maten en kleuren toe te voegen ben je helemaal klaar voor een schattig afscheid.

Veel meer inspiratie over Ballonnen op je bruiloft

Een bruiloft is slechts het begin van een nieuwe reis op de oneindige snelweg van het leven. Daarvoor investeren stelletjes elk grammetje energie. Hun onschatbare huwelijksmomenten onvergetelijk maken, is het doel. Net als  een blijvende indruk achterlaten op de gasten. Een van de manieren om jouw bruiloft specialer te maken, is door een groots vertrek te plannen. En wat is er mooier dan de trouwauto te versieren om afscheid te nemen van jullie familieleden en gasten?

Volgens de tradities is het de verantwoordelijkheid van de bruidegom om de trouwauto te versieren. Maar om de zaken stijlvoller en meeslepender te maken, kun je een weddingplanner inhuren die zijn/haar fantasie de vrije loop zal laten om een ​​aantal boeiende ideeën voor het decoreren van de trouwauto te presenteren en jullie afscheid dramatisch en perfect te maken.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!