Picture of Yvonne

Yvonne

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

week voor de trouwdag weddingfair

14 dingen die je niet doet in de week voor de trouwdag

Er zijn veel dingen die je moet doen voor je bruiloft, maar hoe zit het met wat je niet moet doen? We hebben 14 dingen verzameld die je de week voor je trouwdag moet vermijden. Er zijn zoveel lijsten die je vertellen wat je moet doen voor je bruiloft (inclusief onze handige lijst met dingen die je de week voor je trouwdag moet doen), maar hoe zit het met wat je niet moet doen?

Met nog maar een week te gaan voor je bruiloft, weten we zeker dat je een kilometerslange lijst met taken hebt die je nog moet afvinken voordat je door het gangpad loopt. Luister bruiden, er zijn een aantal dingen die je de week voor jouw trouwdag moet vermijden om ervoor te zorgen dat je op de grote dag straalt en je lekker voelt.

De week voor je trouwdag is het moment om al die last-minute details te regelen. Haal je favoriete nagellak tevoorschijn, want je wilt een dag of twee voor dé dag een manicure nemen. We hebben de 14 dingen verzameld die je de week voor je bruiloft NIET moet doen, inclusief buiten in de zon zitten of je kapper bezoeken. Om ongelukken, rampen en regelrechte chaos te voorkomen – let op.

01. No more shopping

Het is beleefd om cadeautjes te geven aan de gasten op je huwelijksfeest om hen te bedanken en te laten zien dat je blij bent dat ze erbij zijn om te delen in de feestvreugde. Stel dit echter niet uit tot de week voor de grote dag, want je zult extra gestrest raken als je probeert de perfecte huwelijksbedankjes te vinden – daar wordt niemand vrolijk van!

02. Experimenteer NIET met je haar

Dus deze week neem je geen nieuwe haircut! Doe het niet! De week voor je bruiloft is niet het moment om een ​​pony te laten knippen of om de kleur van je verf te veranderen. Als je weet dat je een nieuwe look voor je trouwdag wilt, maak dan een proefkapsel met een jaar te gaan, zodat je tijd hebt om het aan te passen als je het niet leuk vindt.

 

03. Niet Googelen naar trouwjurken

Je hebt je perfecte trouwoutfit – denk er niet eens aan om nutteloos te verkennen wat er nog meer is, want je weet wat er gaat gebeuren: je krijgt de bibberatie. En geloof ons, de look die je hebt gekozen voor je bruiloft is perfect.

04. Geen nieuwe work-out proberen in de week voor je trouwdag

Houd je aan de trainingen die je kent en een soort van houd voor je bruiloft. Je wilt geen nieuwe oefening proberen en een spier verrekken, dagen voordat je door het gangpad moet lopen!

05. Schoenen NIET uitpakken

Is het zo verleidelijk om je mooie trouwschoenen in hun doos te bewaren, zodat ze fris en onberispelijk zijn voor je trouwdag? Maar je moet dit zeker niet doen! Tenzij je een blaar op je teen of hiel niet lastig vind. Of sjokkend door het gangpad moet gaan met pijnlijke voeten, best wel elegant vindt… Als je de trouwschoenen in de laatste dagen wilt inlopen ben je te laat.

06. Doe-het-zelf projecten afmaken

Zorg ervoor dat elke bruiloft-doe-het-zelf ver voor de week voor je bruiloft klaar is. Je wilt die kostbare laatste dagen niet besteden aan het vullen van puntzakjes bloesem of het met de hand stempelen van bedankkaartjes. Doe het dus op tijd…

07. Geen sap-vast-kuur of lijnen

Doe het niet – een sapreiniging bevat weinig calorieën en je hebt eigenlijk alle energie en voeding nodig die je de week voor je trouwdag kunt krijgen. Terwijl je aan het inzoomen bent om dingen uit te zoeken, al die concentratie kost veel energie. Kies in plaats daarvan voor uitgebalanceerde maaltijden met veel groenten!

08. Vergeet mixjes en shotjes

Als je er op je trouwdag op je best uit wilt zien en je op je best wilt voelen, beperk dan de hoeveelheid alcohol die je drinkt in de week voor je bruiloft. Te veel drinken kan je uitdrogen, waardoor je gezwollen wordt en niet op je frisst. Bewaar het in plaats daarvan voor de trouwdag!

09. Haal NIET een hele nacht door

Je zou in de verleiding kunnen komen om de hele nacht op te blijven om een ​​trouwproject af te werken, of al je zakelijke e-mails door te nemen omdat je een week vrij neemt. Doe het niet! We zien er op ons best uit en voelen ons op ons best na een goede nachtrust, dus zorg ervoor dat je zoveel mogelijk krijgt.

10. Geen Make-up experimenten

Soms raken bruiden op het laatste moment in paniek dat ze te veel of te weinig make-up op hebben.  Vertrouw uiteindelijk op jouw visagist die rekening houdt met jouw huidtype, leeftijd, kapsel, bruiloftskleurenpalet en de tijd, locatie en stijl van jouw dag bij het ontwerpen van jouw bruidslook. Moderne bruidsmake-up lijkt een beetje op rode loper make-up. Het moet er goed uitzien op HD-videocamera’s, professionele camera’s, telefoons met persoonlijke camera’s, bij fel licht en kaarslicht, en urenlang meegaan.

11. Peeling is a no-go

Een peeling- of microdermabrasie sessie belooft in de toekomst een zijdezachte huid, maar de week voor je bruiloft is het een absolute no-go. Na een chemische peeling of microdermabrasie zien sommige mensen hun huid herhaaldelijk loslaten, waardoor dode huidcellen op het oppervlak achterblijven die onder make-up kunnen ophopen. Anderen zien hun huid extreem rood en geïrriteerd worden.

12. Niet harsen of epileren

Soms kan jouw beautician in de salon te hard trekken of kan een simpele nacrème jouw huid irriteren. Je wilt geen rode en droge bovenlip met de schaduw van het harsen of wenkbrauwen die de hele week rood bleven – doe dus alsjeblieft de week ervoor niets aan je huid!

13. In de week voor je trouwdag chillen in de zon en verbranden??? NO thank you!

Het is niet zo’n groot risico in Nederland, maar als je de week voor je trouwdag de kans krijgt om te zonnebaden, wees dan heel voorzichtig! Je wilt geen zonnebrand op je trouwdag en je wilt ook geen rare witte lijntjes, vooral niet als je outfit pronkt met veel huid.

14. Maak je niet druk om de kleine dingen

Bruiloften = drama. Iemand zei iets, iemand was beledigd door de manier waarop ze waren uitgenodigd. Het maakt niet uit. Mensen die belangrijk voor je zijn en die er willen zijn voor jehuwelijk, zullen ervoor zorgen dat ze er zijn. Ontspan en geniet van je trouwweek. Doen!

Ben je nog steeds op zoek naar manieren om je te organiseren en voor te bereiden op je aanstaande bruiloft? Zorg ervoor dat je de checklist met 22 aandachtspunten leest

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!