Picture of jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Ontspannen na de bruiloft

Ontspannen na de bruiloft doe je in een goed bed!

Een bruiloft is voor velen natuurlijk één van de mooiste momenten in hun leven. Vaak begint de voorbereiding al enkele maanden van tevoren en neemt de spanning naarmate de grote dag dichterbij komt, alleen maar verder toe. Niet zo gek dus dat dit ontzettend veel van je lichaam vraagt.

Naast de spanning van de voorbereiding en ook de dag zelf, zul je ook de nodige lichamelijke inspanning moeten leveren. De dag begint vaak met een flinke fotoshoot, gevolgd door de ceremonie en aansluitend een feestje. De kans dat je dus minimaal 12 uur letterlijk op de been bent, die is vrij groot. Om er dan voor te zorgen dat je na deze fantastische dag heerlijk kunt ontspannen, is een goed bed met de beste matras een absolute must. Hoe je dit doet, vertellen we je nu!

Ga voor een hotel

Uiteraard kun je ervoor kiezen om de welbekende huwelijksnacht thuis door te brengen, maar hoe leuk is het om dit in een prachtige luxe bruidssuite te doen en je volledig in de watten te laten leggen. Niet alleen heeft dit als voordeel dat je op een goede matras slaapt, maar draagt ook de sfeer bij aan een stuk extra ontspanning. Vaak zijn deze kamers voorzien van een bad en krijg je de volgende ochtend heerlijk ontbijt op bed. Je kunt je dus wel voorstellen dat je op deze manier volledig tot rust komt. Nu is de kans vrij groot dat je door alle drankjes en de spanning nog wat vermoeid bent, maar lichamelijk zul je je vaak wel weer redelijk fit voelen na een goede nacht.

Waarom is een goede nachtrust zo belangrijk?

Een goede nachtrust is altijd van belang, maar juist naar zo’n ingrijpende dag en avond, vol met allerlei indrukken en veel beweging, is het zorg om je lichaam wat extra rust te geven. Alle spanning die in je lichaam zit, werkt namelijk door op je spieren. We hoeven je dan niet uit te leggen wat dit met ons lichaam doet. Door te zorgen dat we volledig tot rust komen, kunnen we alles even rustig laten bezinken en de volgende dag fit, voor zover mogelijk, aan de dag beginnen. Vaak begin je met een rustig ontbijt, gevolgd door het lezen van alle prachtige geschreven kaarten die je op die dag hebt mogen ontvangen. Aangezien een gemiddelde bruiloft aardig in de papieren kan lopen, is het boeken van een chique hotel natuurlijk een schijntje vergeleken bij de rest.

Tot slot

Een bruiloft is een hele beleving, des te belangrijker dus om dit op een goede manier af te sluiten. Niet alleen om volledig tot rust te komen, voor zover dit met alle adrenaline in je lijf nog lukt, maar ook om een prachtige huwelijksnacht te beleven om de prachtige dag te bezegelen. Zorg er dus voor dat je een goed hotel boekt, waarbij je duidelijk aangeeft dat het om de huwelijksnacht gaat. De receptie zal dit dan ook doorgeven, waardoor jullie gedurende je verblijf tot in de puntjes in de watten worden gelegd.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!